O2i

Hur man gör billiga professionell brevpapper

Professionell brevpapper är ett måste om du tillhör näringslivet

Professionell brevpapper är ett måste om du tillhör näringslivet. Det hjälper etablera din position i företaget. Detta går samma för dem som startar egna företag. Använda professionell brevpapper när du skriver till människor kan hjälpa dig att få redovisas omedelbart. Om ditt företag inte förse dig med brevpapper, kan du göra din egen. Det är relativt billigt och lätt att skapa.

Här är de steg om hur man gör billiga professionell brevpapper:

Hur man gör billiga professionell brevpapper. Välj brevpapper papper.
Hur man gör billiga professionell brevpapper. Välj brevpapper papper.

  1. Gör ett utkast. Få ett papper och göra ett utkast av din brevpapper. Bestäm vilken information du vill ha med. Du kan sätta ditt namn, position, adress, kontaktnummer, e-postadress, företagsadress, etc. Om du arbetar för ett företag eller om du har en egen, kan du inkludera även företagslogotyp.
  2. Välj brevpapper papper. Vitt linne papper mest rekommenderas eftersom den är billig men elegant utseende. Vitt linne papper finns i lokala bokhandlar. Mjuka pastellfärger av papper kommer att göra, precis så länge som det fortfarande kan ge din brevpapper professionella utseende.
  3. Välj skrivaren. Om du vill skriva ut brevpapper billigast möjliga sätt, skriva ut det själv. Allt du behöver är en bläckstråleskrivare och du är bra att gå. Ett annat alternativ är att ha tryckt av en lokal tryckeri. De har oftast skriver paket som du kan hitta prisvärda.
  4. Skapa din brevpapper. Öppna ett tomt MS Word-dokument. Skapa din brevpapper enligt det utkast som du gjort. Välj teckensnitt och storlek, och de positioner där du kommer att sätta all information. Välj eleganta teckensnitt för att hålla ser professionella ut. Lägg bilden av logotypen om du vill. Var försiktig om anpassningar och marginaler.
  5. Skriv ett prov. När du skapar din brevpapper, skriva ut en kopia av den. Det är lättare att göra justeringar när du har sett i mål produkten. Det låter dig se vad som behöver ändras.
  6. Redigera din brevpapper. Om du behöver göra några ändringar, redigera brevpapper nu. När du är nöjd med resultatet, göra en sista tryck sedan spara filen. Spara den på din dator, eller spara filen på en läsbar skiva om du har mallen tryckt av ett tryckeri.
  7. Skriv din brevpapper. Kontrollera att du har tillräckligt med bläck i skrivaren om du ska skriva ut brevpapper själv. Eller ta disken där du sparade filen till ett tryckeri och har din brevpapper ut. Visa dem utskrivna brevpapper så att de vet hur det ska se ut efter utskrift. Ta med din egen papper så att du kan vara säker på papperskvaliteten.
  8. Välj kuvertet. Få kuverten för brevpapper. White Linen papper har oftast matchande kuvert. Välj enkla men eleganta utseende och kära för att matcha den professionella utseendet på din brevpapper.

Börja skapa din egen professionella brevpapper. Visa det för dina kollegor och uppmuntra dem att göra en själva också.