O2i

Hur man fyller i rättegång erbjudanden på en GPT webbplats

Förkortningen GPT står för "få betalt för"

Förkortningen GPT står för "få betalt för att". Förkortningen säger allt, en GPT webbplats kommer att betala dig för att slutföra de uppgifter du har tilldelats. En av de uppgifter som en GPT webbplats kommer att ge dig en "Trial Erbjudandet". En rättegång erbjudande innebär testar en ny produkt för en viss tidsperiod, och det har sagts att rättegång erbjudanden är de mest lukrativa av alla GPT uppgifter. I denna artikel kommer vi att ge dig tips om hur du slutför rättegång erbjudanden på en GPT webbplats.

Skapa ett e-postkonto som du kan använda för rättegång erbjudanden.
När du registrerar dig för rättegång erbjudanden, kan annonsörerna skickar en massa mail som kan täppa din inkorg. För att hålla din personliga e fri från sådana annonser, skapa ett nytt e-postkonto. I framtiden kommer denna nya e-postadressen vara den du kan använda för alla GPT rättegång erbjuder dig att logga in med.

Hur man fyller i rättegång erbjudanden på en GPT webbplats. Skapa ett e-postkonto som du kan använda för rättegång erbjudanden.
Hur man fyller i rättegång erbjudanden på en GPT webbplats. Skapa ett e-postkonto som du kan använda för rättegång erbjudanden.

Leta efter en rättegång erbjudande som du är intresserad av.
Rättegång erbjudanden kommer ofta att kräva din kreditkortsinformation, och ibland kommer att be dig att betala för ett visst belopp. Du kommer att få betalt när du har fullföljt erbjudandet, vilket kommer att vara mer än vad du betalat för i början. För att göra det mesta av rättegång erbjudanden, leta efter en rättegång erbjudande som du är intresserad av och något som du kommer att hitta dig själv med i framtiden. Du kan också få en gratis prenumeration på en viss tid, men när den perioden är över, kommer du att börja få debiteras på ditt kreditkort.

Canvass rättegång erbjudanden på olika GPT webbplatser.
En särskild varuprover kan presenteras i olika GPT webbplatser. När du hittar en rättegång erbjudande som du är intresserad av, kolla in andra olika GPT webbplatser och se hur mycket varje skulle betala för varuprover. Ta varuprover på en GPT webbplats som kommer att betala mer än de andra GPT webbplatser. Kom ihåg att ge korrekt information om dig själv när du registrerar dig för varuprover för att undvika att förbjudas från GPT webbplats.

Lista ner alla viktiga detaljer om rättegången erbjudandet.
Se till att läsa och förstå varuprover användarvillkor. Ännu bättre, behålla en kopia av användarvillkoren genom att kopiera och klistra in den på ett Word-dokument. Ta del av försöksperioden och avbokningsdagen.

Förkortningen GPT står för "få betalt för". Leta efter en rättegång erbjudande som du är intresserad av.
Förkortningen GPT står för "få betalt för". Leta efter en rättegång erbjudande som du är intresserad av.

Avbryt prenumerationen varuprover på det angivna datumet.
Aldrig avsluta din prenumeration rätt när du registrerar dig för varuprover. Det kommer att anges i användarvillkoren när testperioden är över, och vilken dag du kan avbryta prenumerationen. När du avsluta din prenumeration, kontrollera ditt kreditkort för att se till att det inte finns några extra avgifter.

Om du är ont om kontanter och på utkik efter ett sätt att tjäna extra inkomst, sedan överväga att registrera dig för rättegång erbjudanden. Kom bara ihåg att ansluta en legitim GPT webbplats för att undvika att bli lurad på Internet.