O2i

Hur man flyttar sig

Flyttar till en annan stad eller ort är hårt arbete

Flyttar till en annan stad eller ort är hårt arbete. Tack och lov, de flesta människor anställa andra människor att flytta för dem. Men om du är ont om pengar eller vill göra flytten på egen hand av personliga eller andra skäl, då denna guide hjälper dig att förstå grunderna i att flytta dig själv.

Hur man flyttar sig. Utrustning och hjälp.
Hur man flyttar sig. Utrustning och hjälp.

  • Planering. Kanske den viktigaste delen, med en inventering av alla dina objekt ser till att du vet vilka saker för att få och vilka saker inte. Segregera saker som passar i ditt nya hem och besluta om vilka saker att ta, skulle bli något ha ett sentimentalt värde, plan för var den skulle kunna placeras lätt. Om du planerar att flytta till en liten stad lägenhet från en stor trä stuga, då är det inte rekommenderat att du tar med din pott-bellied spis med dig som det kommer att ta upp utrymme du kommer sannolikt behöva någon annanstans. Det bästa sättet att bli av med dessa onödiga objekt är genom donationer eller en loppmarknad. Det senare kan också ge dig en snygg vinst. Efter att bli av allt, göra en annan inventering för att se att allt är i ordning och att du inte sälja något misstag.
  • Flyttar företag. Dragande eller flytta företag är normalt förekommande i alla allmänna området och även på Internet. Ring deras kunder telejourer och fråga om deras priser, avlämningsplatser, tjänster och försäkringar. Dessa företag har normalt avlämningsplatser för sina fordon samt pick-up poäng. Dessa platser har normalt registrerade arbetstagare. Kom ihåg att se om dessa är anställda är legitima innan du ger dem nycklarna till dumpern.
  • Typ av fordon. Det är i allmänhet tre typer av fordon för att flytta som du kan hyra ut. Skåpbilar, lastbilar och släpvagnar gör i allmänhet upp de tre stora. Trailers är den absolut enklaste, särskilt om du har en bil att köra, liksom alla andra saker, men de bär endast en liten mängd av dina objekt så du kanske måste göra två eller fler resor, rekommenderas inte särskilt om du "re gå från kust till kust. Vans är användbart om du inte har egna fordon och deras breda rygg fack gör det enkelt att packa allt du har på en gång, även om det kan ändå inte vara tillräckligt. Slutligen är lastbilen stora, rymliga, och kan bära alla dina tunga objekt med lätthet. Det är dock ett hinder för att använda en lastbil begränsningarna ditt körkort kan ha med dig. Om du är juridiskt tillåtet att köra en 22ft. Flytta lastbil, så gör det, om inte, kan du behöva flera resor med mycket mindre fordon.
  • Utrustning och hjälp. Vänner och familj är ovärderliga vid denna tid. Du kommer att inse att flytta dina objekt med hjälp är mycket lättare än att göra det ensam. Att ha en grill eller stek under förflyttning är också ett bra sätt att lindra stress och göra det hela roligare. När det gäller rörlig utrustning, de är alltid en stor investering, som apparaten dockor, lådor, emballage band för säkerhet, kommer markörer och kofotar länge efter flytten.


Flytta själv är en enorm uppgift

Flytta själv är en enorm uppgift, särskilt om du har ingen som hjälper dig. En påminnelse är dock inte ta eller bära mer än du kan. Overexerting dig i bär en stor post kan skada din hälsa, kanske permanent. Det är bäst att åtminstone ha en annan person runt, som olyckor tenderar att hända när människor flyttar och att personen, åtminstone kan ge första hjälpen och samtal 911.