O2i

Hur man får ett sommarjobb i ett turistort

Har du någonsin haft en dröm att tillbringa din sommar i en utväg? Letar du efter ett äventyr mellan skola och ansvar vuxen?

En säsong jobb på en turistort kan vara för dig. Här är några steg för dig att följa.

Hur man får ett sommarjobb i ett turistort. Besluta om orten.
Hur man får ett sommarjobb i ett turistort. Besluta om orten.

Besluta om orten.

Är du intresserad av bergen eller havet? Vill du en utväg som är fristående eller i en stad? Ett enkelt sätt att börja är att göra en sökning på Internet efter "resort jobb". Du hittar en stor lista över webbplatser som du kan komma åt att ha listor för olika lägen och platser. Om du har en specifik plats eller anläggning företag i åtanke, kan du forskning som individuellt.

Jobbansökningar

Dra ihop följande - ett CV, personlig kontaktinformation för dig själv, tillsammans med namn och aktuella telefonnummer för referenser. När du fyller i ansökan, korrekturläsa dem innan du skickar dem. Se till att alla du använder som referens vet att du är på arbetsmarknaden. Skriva ut en kopia av varje program du skickar ut. Kopior gör också följa upp din ansökan mycket lättare.

Intervjun

Eftersom många av de hyrda individer är bortrest, utför hyra utväg ofta telefonintervjuer. Om du inte har en telefon intervju, se till att du ringer i tid. Har din information till hands. Dricker inte kaffe, äta eller tugga tuggummi under intervjun samtalet.

Dessa är grunderna. Jobbansökningar.
Dessa är grunderna. Jobbansökningar.

Fick jobbet? nu vad?

Se till att du vet var och när du ska redovisa för arbete. Kontrollera att du har original eller lämpliga kopior av din födelseattest, socialförsäkringskort, körkort och / eller pass med dig när du anländer.

Du kommer att vara i de anställdas bostäder eller måste tillhandahålla bostäder på egen hand. Oavsett situationen, se till att du förstår när enheten kommer att finnas tillgängliga för dig och vad betalningen arrangemang kommer att bli. Om du inte har bostad ordnas för dig innan du anländer, kommer du troligen vara "soffa surfing" eller vistas i ett motell tills du hittar någonstans att bo.

Om du behöver möbler, krukor och kokkärl och liknande, kolla in närmaste sparsamhet butik. Om du bara kommer att vara där för en säsong, finner sparsamhet butik kan bära dig genom.

Bank och pengar

Detta är viktigt. Om din arbetsgivare kommer att sätta din check till ditt nuvarande konto, se till att du har ett ATM-kort så att du kan få pengar från ditt konto vid behov.

Veta när avlöningsdag är. Beroende på fördröjningen mellan slutet av din löneperiod och din startdag, kan du sluta med att vänta upp till 2 eller 3 veckor för en kontroll som bara har 2 dagars lön i den.

Dessa är grunderna

Dessa är grunderna. Det finns fler saker du behöver veta och lära längs vägen. Samtidigt var inte rädd att ställa frågor och ha en fantastisk tid på ditt äventyr.