O2i

Hur man designar ett skåp planlösning golv

Skåp lägga mer funktion och design till en kontorsmiljö


Skåp lägga mer funktion och design till en kontorsmiljö. Det ger anställda med viss avskildhet men ändå låta dem för att se resten av sina medarbetare och samarbeta och interagera med dem med minimal ansträngning. Arrangemanget av skåp behöver inte vara i en rad stel som en linje av arméns skåp. Dagens skåp kombinerar effektiv design, form och färg med inbyggd förvaringsutrymmen för att ge det utseendet och känslan av ett litet kontor. När du har till uppgift att hjälpa till att utforma ett skåp planlösning golv, nedan är några tips som kan hjälpa.

Hur man designar ett skåp planlösning golv. Bestäm om du ska använda de befintliga skrivbord eller du kommer att ersätta dem med mindre skrivbord som passar skåpen bättre.
Hur man designar ett skåp planlösning golv. Bestäm om du ska använda de befintliga skrivbord eller du kommer att ersätta dem med mindre skrivbord som passar skåpen bättre.

  • Gör en fysisk inventering av hela kontoret där skåpen ska placeras. Anteckna var storbildsprojektor är eluttag, dörrar och fönster finns.
  • Bestäm om du ska använda de befintliga skrivbord eller du kommer att ersätta dem med mindre skrivbord som passar skåpen bättre. Det finns olika båset design för att passa nästan alla kontor behov. Vissa skåp kommer med överliggande skåp samt föreslagna bord och stolar för att slutföra set. Dessa diskar är oftast redo för de el-, dator och telefon ledningar som varje arbetsstation behov.
  • Notera hur facken kommer att placeras på kontoret, och som kommer att använda dem. Finns det anställda som behöver vara nära varandra som de är en del av ett team? Kommer de att vara villiga att dela en stor arbetsstation istället för att ha egen skåp? Bestäm var den delade skrivaren, fax och kopiator kommer att placeras.
  • Om du inte har ett kontor planering programvara rita en grov skiss av hela golvytan och markera platser för facken. Tillåt cirka 60 inches för de viktigaste gångarna där det kommer att finnas gott om människor trafik. Tilldela ett mindre utrymme för de anställda som tillbringar merparten av sin tid på kontoret som de säljare. Större skåp kan ges till de anställda som tillbringar merparten av sin tid inne på kontoret. Det bör också handla om 44-48 inches utrymme mellan en båsavskiljaren och en fast vägg. Detta är en ADA krav.
  • Se till att de viktigaste gångarna ger enkel tillgång till kontor dörrar och utgångar och kommer inte att blockera fönster och termostater. Bestäm också rätt höjd bås som är lämpliga för de flesta av er personal.
  • Samla flera skåp mönster som du tror kommer att tjäna ditt syfte. Välj färger och mönster som smälter väl med ditt kontor inredning och samtidigt ger varje medlem i din personal med en stor arbetsmiljö. Observera att vissa av dessa skåp har en kombination av olika material vid konstrueras. Vissa anställda gillar att please några personliga bilder på båset väggar och de kommer att uppskatta om de kan göra samma sak på en skåp vägg utan att skada dess hölje.
  • Jämför dimensionerna på de olika typerna av skåp eller arbetsstationer. Det finns mönster som är utrymme sparare medan vissa kan utökas beroende på kravet på användaren. Veta storleken på skåpen hjälper dig att maximera användningen av golvytan på layout planlösning.
  • En gemensam plats med några soffor och andra arrangemang sittplatser där anställda kan informellt samla och lindra känslan av att vara isolerade från varandra på grund av inneslutas i en skåp. Detta kan användas som en mini-konferens område när det finns ett behov av att träffa all personal på din avdelning.


Besök utställningslokaler kontorsmöbler och ta din ritning med dig

Besök utställningslokaler kontorsmöbler och ta din ritning med dig. Låt dem visa dig olika stilar av skåp som passar din layout. Du bör också be dem om förslag på vad som kommer att vara en bra layout som kommer att bidra till arbets-och effektiv anställda rörelse runt kontorslokaler. Dra nytta av deras expertis och ge dina anställda med ett snyggt, smart och modern arbetsplats.