O2i

Hur man bygger ett framgångsrikt företag

Förutsatt att du har fastställt vilken typ av framgångsrika företag du vill bygga (en leverantör av produkter och tjänster, eller en distributör) och du har etablerat ett namn för ditt företag, i skattehänseende du behöver för att besluta om ett företag enhet. Kommer du filen som en individ eller enmansföretag? Eller kommer ditt företag att identifieras som en LLC eller ett företag? Rådgör med ditt företag advokat och revisor innan ett beslut. Så här börja bygga din dröm.

Hur man bygger ett framgångsrikt företag. Reklam och marknadsföring för ett företags framgång.
Hur man bygger ett framgångsrikt företag. Reklam och marknadsföring för ett företags framgång.

  1. Affärsplan. Skapa en affärsplan och penna till papper. Detta kommer att hjälpa dig att skapa gränser för ditt företag. En affärsplan är viktigt att det är en ständig påminnelse om och hjälper dig åta sig ett syfte för ditt företag. Det hjälper dig och din partner införa begränsningar på vad du är villig att acceptera eller inte acceptera att företagets framgång.
  2. Affärshandlingar. Korrekt bokföring är avgörande för att upprätthålla ett framgångsrikt företag. Vare sig det är lager, inköpsorder, fakturor att begära betalning, kvitton på inbetalningar, eller god redovisningssed, alla itemizations är avgörande för att bygga och upprätthålla riktiga poster. Du kan behöva hyra en bokhållare, revisor och / eller regulator för att hantera dina pengar frågor. Detta gör att du kan vara mer av en övervakare av ditt företag, snarare än en micromanager för varje intrikata detaljer om verksamheten.
  3. Reklam och marknadsföring för ett företags framgång. Investera i bra reklam-och marknadsföringsstrategier och följ igenom. Detta är mycket viktiga inslag i framgångsrika företag och kan vara lite dyrt, men varje är väl värt besväret och pengar. Utstationering flygblad, sätter upp hemsidor, hyra skyltar samt sända din framgångsrikt företag på tv och segment radio några idéer för att få ordet ut om företaget du har arbetat så hårt för att bygga.
  4. Kvalitetskontroll bygger affärer. Du vill alltid vara säker på att ge dina kunder med högkvalitativa produkter och tjänster (inklusive kundtjänst). Utan kvalitetskontroll, kommer du inte bygga ett framgångsrikt företag. Du kan få första gången kunder, men de kommer inte tillbaka om låg kvalitet och / eller tjänster är företagets protokoll.
  5. Top kundservice och framgångsrikt företag. Ditt företag kommer att gynnas väl att anställa personal för att följa upp med kunder för att bygga framgångsrika kund-leverantör relationer. Bra kundservice kommer att visa sig vara ovärderliga när det gäller att stärka dessa relationer ditt företag redan har etablerat.
  6. Lyckligt anställda. Förhoppningsvis nu, är ditt företag på vägen till framgång. Beroende på kapacitet ditt företag, kan du behöva anlita andra anställda. Det är viktigt att visa dina anställda att du bryr dig och värdesätter deras insatser. Belöna dem för arbete gjort bra och betala dem konkurrenskraftiga löner och priser, de kommer att fortsätta att vara lojala och hjälpa dig att bygga ett framgångsrikt företag.
  7. Business skatter. Är det inte lustigt hur vi började på temat skatter och vi slutar på temat skatter? I näringslivet är inget säkert utom skatter. Så se till att du inte försummar att betala Uncle Sam - han absolut inte kommer att glömma dig och ditt framgångsrikt företag. Rådgör med ditt företag advokat och revisor på skatterelaterade frågor och farhågor.