O2i

Hur man blir en ultrascope återförsäljare

Ultrascope är ett varumärke av modern stetoskop med en rundad

Ultrascope är ett varumärke av modern stetoskop med en rundad, enkelsidig akryl chef som är väldigt lätt att använda. Det är tryckkänslig så det underlättar auskultation. Du kan få lågfrekventa svar när du använder lätt tryck och högre frekvenssvar med en fastare tryck. Det fungerar även i mycket bullriga miljöer, genom lager av kläder och bandage.

Det är en fin bit av medicinsk utrustning som också kan ge glädje och njutning för användaren samt patienter, särskilt barn. Det kan även användas som en distraktion när runt rädd och blyg barn. De är färgglada och kan förses med en mängd olika mönster och färger som kan återspegla den medicinska professionella individualitet och intressen. Dessa stetoskop kan också vara graverad.

Hur man blir en ultrascope återförsäljare. Ge personen kundtjänst med relevant information hon / han kommer att begära av dig.
Hur man blir en ultrascope återförsäljare. Ge personen kundtjänst med relevant information hon / han kommer att begära av dig.

Ultrascope är en division av Parker Medical Associates, vars huvudkontor ligger i Charlotte, North Carolina. Parker Medical Associates inte bibehåller ett skyltfönster. Företaget säljer sina medicinska instrument på nätet, genom sin egen webbutik eller via flera distributörer i USA och internationellt.

Om du vill vara en Ultrascope återförsäljare, här är stegen:

  1. Förutsatt att detta är din första online-satsning, måste du ställa in en e-handel webbplats med en kundvagn programvara så att du kan ta order och meddela dina kunder, med SSL-kryptering för att skydda dig och dina kunder. Du måste ansöka om ett Internet-konto med din bank så att du kan acceptera kreditkortsbetalningar och ha ett konto betalning gateway som kommer att behandla transaktionen.
  2. Om du redan har en e-handelsplats, hoppa sedan nummer ett.
  3. Ring bolagets kundtjänst nummer (704) 344-9998, avgiftsfritt (800) 677-2673 under kontorstid och fråga om hur man ska gå om att vara en återförsäljare av deras produkt / er. Det hjälper om din bransch är relaterad till leverans av medicinsk utrustning, instrument och andra produkter som skor, uniformer, och etcetera.
  4. Ge personen kundtjänst med relevant information hon / han kommer att begära av dig. Du kan också kolla deras hemsida för att se listan över godkända Ultrascopes i USA så att du redan har en idé om din plats är fortfarande öppen för återförsäljare. Du kommer att meddelas om du är antagen som en återförsäljare direkt.
  5. Fylla i ett formulär kreditansökan och skicka tillbaka den till dem och vänta på godkännande. Medan du väntar på din kredit godkännande, kan du besöka Ultrascopes hemsida och registrera dig för ett konto. Du måste fylla upp sina formulär med din personliga information och företagsinformation och beställa och betala för det med kreditkort. Detta sätt kan du redan har färdiga lager.
  6. Du måste skapa en kund inloggning och lösenord för att fortsätta samt för framtida beställningar.

Ultrascope är ett varumärke av modern stetoskop med en rundad. Fylla i ett formulär kreditansökan och skicka tillbaka den till dem och vänta på godkännande.
Ultrascope är ett varumärke av modern stetoskop med en rundad. Fylla i ett formulär kreditansökan och skicka tillbaka den till dem och vänta på godkännande.

En Ultrascope stetoskop är en hip sak att använda. Det är inte bara hållbart och ultra-modern, är det tilltalande visuellt med en rad av ljusa färger och utbytbara huvuden som kan vara ett verktyg för att koppla av en patient, i synnerhet de skrämda unga.