O2i

Hur man blir en ideell nationella förbund

Om du har ett tydligt uppdrag för en ideell organisation och du siktar på att växa som ett riksförbund som fastighetsmäklare Association, National Mortgage Association, nationella rådet för olika branscher, Lärares Convention Association och liknande, överväga följande steg. Det är viktigt att förstå ideell lag och föreskrifter som du måste följa för att bli en ideell organisation. Du kan lära dig dessa regler och föreskrifter genom att ta vissa online-verksamhet kurser, bara klicka här och du kan registrera dig gratis information om inskrivning i ett ackrediterat online-verksamhet skola.

Hur man blir en ideell nationella förbund. Införliva i den stat där du tänker göra affärer.
Hur man blir en ideell nationella förbund. Införliva i den stat där du tänker göra affärer.

En ideell organisation, som namnet antyder, inte finns att tjäna eller göra regelbundna vinster som andra företag gör. Den är skapad med ett primärt syfte att tillhandahålla program och tjänster som tillgodoser behoven i samhället eller allmänheten. Ideella organisationer kan fastställas av regeringen eller den privata sektorn. Ideella organisationer som grundades av privata enheter fokuserar oftast på samhället och miljöfrågor.

  1. Fastställa vad du tänker uppnå genom att skapa en ideell förening. Bestäm ditt syfte, ditt uppdrag, dina tjänster och dina mottagare. Vem ska kunna ansluta din förening? Hur blir en person eller grupp en medlem i din organisation?
  2. Skapa en styrelse eller förtroendevalda. Detta kommer så småningom att hjälpa dig att uppfylla kraven för att införliva din förening.
  3. Söka en advokat hjälp vid inlämning bolagsordningen. Även om du kan göra den här proceduren själv, är det rekommenderat att ha en advokat hjälper dig i alla juridiska frågor av icke-vinstdrivande inkorporering inklusive ansökan om skattebefrielse eller skatteavdrag.
  4. Att hjälpa till att starta och hantera ditt ekonomisystem, söka hjälp från en finansiell rådgivare eller expert. Få hjälp avseende bank-och försäkringsverksamhet krav också.
  5. Införliva i den stat där du tänker göra affärer. Olika stater kan ha olika former och krav för företag som har för avsikt att bli en icke-vinstdrivande. Införliva utgör en juridisk person där din organisation ska behandlas som ett bolag enligt lagen.
  6. Skicka din fil undantagna ansökan till Internal Revenue Service. Uppfylla både federala och delstatliga krav.
  7. När alla rättsliga krav har uppfyllts anordna ett möte med pressen. Medierna kan naturligtvis hjälpa dig att sprida din opinionsbildning eller tjänster till lokala och nationella publik.
  8. Starta en officiell hemsida för ditt ideell organisation. Publicera innehåll som är mycket relevanta för dina tjänster. Har din styrelse eller medlemmar bidrar användbara artiklar. Din webbplats är en idealisk plats att annonsera din existens och orsaker. Har det uppdateras regelbundet med betydande innehåll för att öka din sida ranking och trafik.
  9. Acceptera medlemsansökningar online. När din existens och webbplats har blivit känd på Internet, din målgrupp individer - de personer eller grupper du vill ansluta din sak kan lätt hitta dig. Om du har färdiga paket som är lockande nog för dina besökare att registrera sig, kan du odla din organisation genom att låta dem omedelbart ansluta dig genom din webbplats.
  10. Annonsörer kommer knackar på din dörr om din webbplats vinner enorma trafik. Dessa annonsörer kan hjälpa dig att ge förmåner till dina besökare. De kan till stor del stödja dina kampanjer eller förslag till nationella aktiviteter såsom konventioner eller konferenser.

För att hjälpa dig att lyckas etablera din ideell nationell sammanslutning, få massor av resurser för ideella inklusive ledning och övervakning utbildning för medlemmarna i din organisation. Online företagsledning klasser kan hjälpa dig att nå dina mål.