O2i

Hur man blir en framgångsrik livförsäkring mäklare eller agent

Lär steg för att bli en topp mäklare i livförsäkringsverksamheten

Livförsäkringsverksamheten kan vara mycket lukrativ för den som letar på att bygga en karriär inom branschen. Livförsäkring är ett högsta provision produkter säljs - inte för att det inte är ett bra värde, men eftersom det är också en av de svåraste produkter att sälja. Dessa produkter erbjuder immateriella förmåner och det är utmanande att få de flesta människor att möta risken för minskad rörlighet och sin egen dödlighet. Vem som helst med rätt kompetens och motivation kan bli en framgång i denna bransch som livförsäkring agent . Tipsen nedan hjälper dig att lära dig att bli framgångsrik.

 • Välj framtida jobb. Början steg att lära sig att bli ett framgångsrikt liv försäkringsmäklare är kritiska eftersom dessa beslut banar väg för din framtida framgång i din verksamhet. Tänk på att det finns mycket konkurrens i branschen.

  Först ut, måste du bestämma om du vill bli ett självständigt liv försäkringsmäklare eller en företagsintern medel.

  Hur man blir en framgångsrik livförsäkring mäklare eller agent. Få licensiering och utbildning.
  Hur man blir en framgångsrik livförsäkring mäklare eller agent. Få licensiering och utbildning.

  Oberoende mäklare säljer politik från flera olika företag, medan fångenskap agenter säljer endast en företags viss produkt. Om du planerar att starta din karriär som en företagsintern agent ta reda på funktioner och fördelar med det företag du har valt. Återkoppling från befintliga aktörer inom försäkringsbranschen är den bästa informationen, kan du ofta hitta denna typ av information på forum, användargrupper som Yahoo Groups och kanske även en och annan blogg.

  Du kan få mer information om planerade lön, jobb outlook och krav jobb på oss Bureau of Labor Statistics webbplats .

 • Få licensiering och utbildning. Som försäkringsbolag för krav skiljer sig från land till land, är det viktigt att göra forskning innan du börjar i verksamheten. Din lokala handelskammaren eller söka på Google är bra att komma igång. I praktiskt taget alla länder och i varenda amerikansk delstat, behöver du en licens för att sälja försäkringar. Licenskrav skiljer sig från land till land, men det brukar innebär att ta en relativt kort kurs och en eller flera undersökningar. Du måste ha separata licenser att sälja liv-och sjukförsäkringar samt skadeförsäkring. Vissa stater kräver medel för att få mer utbildning vartannat år för att stanna kvar i verksamheten.

  Om du väljer att arbeta för en enda försäkringsbolag, kan du starta din karriär som en kundtjänst för att bekanta sig med verksamheten i allmänhet och specifika politiska. När du har varit i området ett tag, kan du bli befordrad till ställning försäljningsagent.

  Du kanske vill gå lite college utbildning, försäkringsbolag ofta föredrar akademiker och vissa högskolor erbjuder kurser eller kandidatexamen i att sälja försäkringar. Det finns också professionella organisationer på området som erbjuder certifiering och vidareutbildning att sälja olika typer.

 • Analysera kostnaderna Tillsammans med utbildning kostnader och avgifter från korrekt licensiering, det finns många dolda kostnader i företag som du kommer att behöva överväga, inklusive.:
  • Medlemsavgift för professionella branschorganisationer
  • Kontorsmateriel och utrustning, inklusive datorer, stationära och porto
  • Internet och webbhotell hemsida, som en stor del av försäljning av försäkringar idag görs på nätet
  • Fel och försummelser försäkringar (Detta skyddar dig från stämningar på grund av fel eller försummelse från er som orsakar ekonomisk skada till en annan person eller företag.) Du kommer också att behöva betala avgifter för licenser och utbildning.

  Lär steg för att bli en topp mäklare i livförsäkringsverksamheten. Analysera kostnaderna.
  Lär steg för att bli en topp mäklare i livförsäkringsverksamheten. Analysera kostnaderna.

  Du kan också ha en vänta innan du börjar se din nya inkomst. Det finns ofta en fördröjning på två till tre månader tills du börjar se provisioner från ny politik. Så ge dig själv en bra kudde för de första sex månaderna i branschen innan dollar börjar rulla in

 • Inrätta ett kontor. När du lär dig om verksamheten, kommer du vill konfigurera ett kontor. Det finns inte mycket som krävs i vägen för uppstartskostnader. Om du börjar din karriär som oberoende försäkringsmäklare och du är på en stram budget, kan du börja med en liten hemmakontor med arbetsutrymme, skrivbord, bekväm stol, dator, skrivare, juridiska kontorsprogram och brevpapper som visitkort , brevpapper och en faktura mall. Du kan också överväga hämta Open Office istället för att köpa Microsoft Office som ditt programsvit, någon av dessa programvaror sviter fungerar bra för försäkringar jobb. När ditt företag växer och beroende på antalet klienter som kommer att besöka dig, kanske du vill investera i yttre kontor.
 • Arbetet med dina kunskaper. För att bli framgångsrik måste du utmärkta säljförmåga, eftersom de flesta av din arbetsdag kommer att spenderas samråd med kunder och att sälja. Det är mycket viktigt att du har en tuff yttre skal - de i den här branschen se en hel del avslag, speciellt i början. Du måste också vara mycket väl organiserad, eftersom ihållande uppföljning är ett måste. Men detta måste ske på ett avslappnat sätt. Du vill inte göra potentiella kunder känner sig skjuts eller obekväm.

  Andra färdigheter som gynnar människor som kommer in i försäljning fältet inkluderar grundläggande läsning, skrivning och färdigheter matematik och utmärkt problemlösning och kommunikativ förmåga. Framgångsrika försäkringsmäklare är fokuserade på mål, är övertygande, ha en trevlig personlighet och bibehålla ett professionellt utseende. Du måste ha tålamod och uthållighet och vara villiga att arbeta olika tider.

 • Välj ditt fokus. En av de dolda hemligheter i denna mycket konkurrensutsatt bransch är specialisering. Din praktik kan fokusera på planer grupp förmånsbestämda, kritisk sjukdom försäkring, omsorg försäkring eller tillhandahåller lösningar för nyckelpersoner - Alternativen är nästan oändliga. Vissa mäklare erbjuder också finansiella planering tjänster till sina kunder, och kan tillstånd att erbjuda produkter som fonder till försäkrings-klienter.

  Företag misslyckas sällan från att alltför fokuserad. Kom ihåg: Bara för att försäkringsombud kan erbjuda många olika strategier och tjänster betyder inte att de har att erbjuda dem. Var inte rädd för att fokusera på en mycket liten nisch i branschen och skapa allianser med andra yrkesgrupper för att skydda din kundbas från andra agenter och öka antalet inkommande remisser.

 • Gör något marknadsföring. Word of mouth kommer att stå för en stor del av ditt nya företag. Men det finns många strategier för att bygga din utsikter pool. Du kan annonsera dina tjänster i lokala annonser, gemenskap publikationer eller på skyltar. Du kan också bygga upp din verksamhet på nätet genom att utveckla en webbplats med användbart innehåll. Cold calling kan också användas för att generera nya kunder, men den senaste tidens tillkomsten av inte ringa listor i Kanada och Europa gör det mer utmanande.

  Webb marknadsföring är ett sätt att generera försäljning med en mycket liten penning och investering i tid. Du kanske vill överväga att få dig noterade på nätet kataloger försäkringsmäklare, eller reklam dina tjänster på webbplatser som rör ämnet. Många Web marknadsföring företag erbjuder e-postlistor som du kan styra marknaden till och ställa in din egen webbplats eller försäkring blogg lätt att använda mallar tillgängliga på webbhotell webbplatser.