O2i

Hur man beräknar utomhusreklam priser

Utomhusreklam priserna har varit på uppgång nyligen

Utomhusreklam priserna har varit på uppgång sistone. Med fler och fler bilister som trafikerar vägarna på deras dagliga pendla, har användningen av reklam skylt byggnadsställningar blivit ett attraktivt sätt att marknadsföra varumärken och produkter. Kostnaden för att producera en mycket bra tv-reklam kan köra upp till tusentals dollar för 1/32 plats, och dessa brukar kräva lite tid och pengar att producera. Däremot är utomhusreklam vara "sticky" eftersom det är i allmänhetens ögon hela tiden.

Som med de flesta andra reklam alternativ, kommer priserna för utomhusreklam beror på dessa faktorer: trafik, placering och storlek.

Plats

Läge. Den huvudsakliga faktorn vid prissättning utomhusreklam priser är placeringen av skyltar. Självklart skulle annonser på huvudgator ha högre priser. Skyltar som är knutna till välkända byggnader, gallerior och andra inrättningar kommer att hämta mer dyra priser. Annonser på tunnelbanestationer och andra områden med hög trafik kommer också att vara dyrare än de på platser med mindre folk. Detta beror på att priset alltid är direkt proportionell till hur många människor får se annonsen.

Bortsett från trafik

Hur man beräknar utomhusreklam priser. Utomhusreklam priserna har varit på uppgång nyligen.
Hur man beräknar utomhusreklam priser. Utomhusreklam priserna har varit på uppgång nyligen.

Bortsett från trafiken, skulle demografin bakom platsen dikterar också reklam priser för en skylt eller en utomhus reklam. Höga inkomster platser skulle vara dyrare än platser av mindre intresse. Till exempel skulle en annons placeras i stadens finansiella och affärsdistrikt vara dyrare än en annons placeras på en lantlig landsväg.

Storlek

Storlek. När det gäller utomhusreklam, storlek frågor. Utomhus annonser hantera mobila tittare, antingen folk som går eller människor ridning i bilar som passerar. Större annonser fånga uppmärksamheten lättare. Tyvärr, större annonser kräver också större utrymmen. Dessutom vägarna skyltar kräver jätte ställningar och stödstrukturer, som kommer vid en premie.

Varaktighet

Varaktighet. Till skillnad från tv-spots, som har en fast varaktighet, eller tryckta annonser tidningen vars livslängd motsvarar hur länge frågan är i omlopp, utomhusreklam är ganska flexibla i termer av duration. Du kanske kan få rabatt om du hyr utrymme för längre perioder, men du måste vara säker på om du är fri att ändra din annons innehåll på vägen, bör du hitta behovet av att göra det.

Material och bygga

Bortsett från trafik. Utomhusreklam är en del av något urbant landskap.
Bortsett från trafik. Utomhusreklam är en del av något urbant landskap.

Material och bygga. Synlighet, läge, demografi och trafiken är ofta en angelägenhet för all reklam, oavsett om de är utomhus eller inomhus. Men när det kommer till utomhus annonser, kommer en annan faktor på plats-build och material. Mest inramade utomhus annonser är gjorda av Panaflex plast, medan skyltar är vanligen tillverkade av presenning. Den faktiska material som används, och andra prylar och utsmyckningar skulle lägga till den ränta som debiteras för hyra utomhusreklam utrymme.

Utomhusreklam är en del av något urbant landskap

Utomhusreklam är en del av någon stadslandskapet. Att vara fast och allestädes närvarande, kan dessa vara potenta marknadsföring verktyg om de används korrekt. Men det finns ett pris att nå ut till allmänheten i naturen, och detta skulle normalt vara i proportion till hur synlig din utomhus reklam skulle vara.