O2i

Hur man använder Internet för att generera inkomster

Använd ditt företag expertis för att tjäna pengar på nätet

Du kan använda den kompetens du redan har för att bygga en närvaro på Internet. Om du kör eller är inblandade i vad vi kallar en traditionell offline företag, till exempel en möbelsnickare, makeup artist eller rörmokare, kan du och bör använda Internet för att generera inkomster. Dessa typer av nämnda företag är bland de typer av företag som jag samråda, när jag kommer till Internet-marknadsföring avsnitt av samrådet jag normalt möter en nivå av misstro och motstånd när vi går att anamma den nya tekniken. Jag täcker några av grunderna i denna artikel, men precis som du skulle skriva in sig i en klass för att lära sig konster och knep i affärsredovisning det är en bra idé att göra samma sak för att lära hur man korrekt att använda Internet för att marknadsföra ditt affärer. Om du klicka här , kan du lätt hitta gratis information om hur man registrerar i en online-verksamhet skola som kommer att rymma ditt schema och budget.

Här är några enkla steg att följa för att börja tjäna pengar på Internet med ditt företag expertis.

Hur man använder internet för att generera inkomster. Skaffa ett webbhotell.
Hur man använder internet för att generera inkomster. Skaffa ett webbhotell.

  1. Skaffa ett webbhotell: Du behöver din egen webbhotell , det är där dina webbplatser "leva". Ett webbhotell acount är din egen adress på Internet och det är där du ska ha din blogg i motsats till att ha en blogg på några av de fria resurser. Om du menar allvar med att etablera din närvaro på Internet, bör du betala extra 5€ till 5€ per månad för att skaffa dig en egen IP-adress. Enkelt uttryckt, innebär detta att du har en egen adress och brevlåda på Internet, i motsats till att dela IP-adresser med andra användare. Räkna med att betala mer än 15€ per månad för en kvalitet webbhotell där du delar server men har en egen IP-adress. Se till att ditt konto har Cpanel.
  2. Köp ett domännamn: Dessa kostar runt 10€ för år och du ska köpa domännamn för ditt företag och alla andra idéer du har. Det är också en bra idé att köpa ditt namn och använda detta för att vara värd för din blogg. När du köper ditt domännamn, måste du se till att domänen faktiskt "punkter" till webbhotell som du köpt i # 1.
  3. Inrätta en blogg: Använd Cpanel för att installera din blogg. Inom Cpanel, finns det något som kallas "Fantastico". Använd detta för att installera din blogg med ett par klick på musen.
  4. Installera ett nytt tema: Inom kontrollpanel din blogg, gå till "presentation" bläddra till botten av sidan och gå till "Wordpress Theme Directory." Sök runt där för en mall som du gillar utseendet på. Här är det viktigt att hitta en Adsense Ready tema. Med denna typ av tema kan du ansluta din Google Adsense kod och tjäna pengar när läsarna besöker din blogg och klicka på en av annonserna!
  5. Registrera din blogg: Du måste se till att bloggen sökmotorerna vet att din blogg finns. För att göra detta, gå till Ping-o-matic och helt enkelt in uppgifter om din blogg där.
  6. Börja blogga: Jag föreslår att i början, du lägger till din blogg varje dag. Gör detta i minst två veckor för att få din närvaro på Internet igång.

Du behöver bara att blogga om ditt arbete, din passion och ditt företag - att få trafik till din blogg , ger bra innehåll och läsarna kommer att hitta dig via sökmotorer. Jag har gjort affärskontakter över hela världen genom min blogg - det är ett sätt att tjäna pengar, som nämnts ovan. om du ger information av god kvalitet läsare kommer, och en del av dem kommer att klicka på relevanta annonser och då kommer du att börja få pengar från Google.

Följ stegen ovan och för mindre än 15€ per månad, kan du marknadsföra ditt företag för världen och tjäna pengar på autopilot, även när du sover. Du kan lära dig många andra Internet Marketing Tips genom att online klasser affärer marknadsföring .