O2i

Hur man använder en penna slipmaskin

De första verktygen gjordes tillbaka i stenåldern

De första verktygen gjordes tillbaka i stenåldern, och eftersom tiden passerar, är maskinen motparter för gamla verktyg uppfanns. Syftet eller funktionen hos verktyget eller maskinen är fortfarande den samma, men den tid som konsumeras i att utföra arbetsuppgifter är minskat, vilket ledde till en betydande ökning av produktionen. Vidare, är det slutliga resultatet av produkten mycket bättre utseende.

På grund av slipmaskiner har mejslar blivit en minne blott

På grund av slipmaskiner har mejslar blivit ett minne blott. Slipmaskiner är gjorda för att bli av med överskott av material eller refinish ett material. Oavsett om det är metall, gips, trä eller något annat, så länge det har alltför mycket material, kan även de minsta partiklarna, lätt avlägsnas genom slipmaskiner.

Hur man använder en penna slipmaskin. Skydda dig själv först innan du börjar arbeta.
Hur man använder en penna slipmaskin. Skydda dig själv först innan du börjar arbeta.

Pencil slipmaskiner är speciellt gjorda för exakta avgradning, rengöring, ytbehandling, etsning, gravyr och många andra jobb som bara en tunn kvarn som denna kan göra. Vid utjämning trånga och inre hörn, är en penna kvarn perfekt för jobbet.

Med hjälp av en penna kvarnen är enklare än att använda större typer av handhållna slipmaskiner. Det är alltid bättre att säkra först till tabellen det objekt som du behöver för att avsluta eller utjämna. När ett objekt inte är fastsatt eller kopplad till något fast, det bara kan flyga iväg.

Om du inte har provat att använda en penna kvarn innan men har erfarenhet av andra handhållna sådana, följ stegen nedan om hur man använder en penna slipmaskin:

De första verktygen gjordes tillbaka i stenåldern. På grund av slipmaskiner har mejslar blivit en minne blott.
De första verktygen gjordes tillbaka i stenåldern. På grund av slipmaskiner har mejslar blivit en minne blott.
  • Skydda dig själv först innan du börjar arbeta. Skaffa dig ett par tydliga, plast godkända skyddsglasögon. Vanligen har dessa glasögon har en läsning av Z8F på dem. Det är om de verkligen säkerhet godkänd. Detta är ett bevis på att glasen är okrossbart. I denna typ av arbete kan du inte sluta bitar från att flyga hit och dit. Handskar är också bra att ha som en del av dina försiktighetsåtgärder. I det fall kvarnen glider av handen är dina händer skyddas från att kapas.
  • Börja använda pennan kvarn och justera hastigheten från 5.000 rpm till 25.000 rpm beroende på hur snabbt du behöver det vara, helt enkelt genom att vrida den bakre svarta locket.
  • Fokusera roterande spets kvarnen till det område du vill ge en jämn yta. Håller spetsen flyttar fram och tillbaka.
  • För en bättre kontroll, ta tag i axeländen.

Vissa penna slipmaskiner har säkerhetsknappen

Vissa penna slipmaskiner har säkerheten knappen, som du behöver för att lyfta innan du kan slå på kvarnen på. Det är en bra funktion att ha eftersom det finns tillfällen när du har bråttom och du bara lämna in kvarnen på bordet som kan leda till en hemsk olycka. Du kan köpa penna slipmaskiner från närmaste hårdvara. Men om du vill ha en större lager för mer jämförelse, gå till Nextag.Com. De har en rad olika typer av blyerts slipmaskiner, alla med beskrivningar, inklusive RPM och pris. Å andra sidan, Ingersollrandproducts.com inte bara erbjuder penna slipmaskiner utan också dö och slipmaskiner turbin. Men om du behöver en one-stop-kvarn-shop, då Find.com är perfekt för dig.