O2i

Hur man använder en amerikansk besparingar obligation kalkylator

En av de mest populära investeringsprodukter i Europa är USA besparingar obligationer. Det är mycket populärt eftersom det är mycket lätt att köpa och lösa in.

Hur man använder en amerikansk besparingar obligation kalkylator. Sök efter termen "us besparingar obligationer kalkylator" i google.
Hur man använder en amerikansk besparingar obligation kalkylator. Sök efter termen "us besparingar obligationer kalkylator" i google.

Jag har nyligen köpt flera amerikanska spara band genom löneavdrag som en del av min automatiska sparplan. Jag ville ta reda på hur mycket de amerikanska besparingar obligationer var värt så jag gick online för att hitta en amerikansk besparingar obligationer miniräknare.

Jag har dokumenterat de åtgärder jag vidtagit för att hitta värdet av mina US Savings Bonds använder den amerikanska sparandet obligationen kalkylator på TreasuryDirect webbplats. Stegen beskrivs nedan:

  1. Sök efter termen "US besparingar obligationer kalkylator" i Google. Förvänta massor av träffar när du gör detta. När jag gjorde, det var mer eller mindre 143.000 resultat för söktermen jag använde.
  2. Klicka på det första resultatet som du ser. Mine läsas som "Individ -. Besparingar Bond Calculator" Du kommer då till en webbsida i Treasurydirect webbplats som beskriver instruktioner om hur du använder besparingar Bond Calculator.
  3. När du har läst instruktionerna, klicka på Kom igång-knappen, som finns längst ner på webbsidan. Genom att klicka på denna knapp kommer att leda dig till den webbsida där besparingar obligationer räknaren ligger.
  4. Fyll i formuläret. Du kommer att märka att det redan finns en tidpunkt post i "värde av" låda. Om du letar efter det aktuella värdet på din amerikanska sparande obligation, ändrar inte detta datum. Men om du tittar på det framtida värdet av din amerikanska sparande obligation, säger 5 månader från och med nu kan du gå vidare och ändra datum anges där.

    Också att märka den nedrullningsbara menyn i "serien" rutan. Välj om den amerikanska besparingar obligationen i din ägo är en EE Bond, jag Bond, E Bond, eller en besparing. Observera att det även finns en rullgardinsmeny i "Valör" rutan. Den listar olika valörer av din amerikanska sparande obligation, som startar från 10€ och slutar vid 7470€.

  5. Fyll de återstående två lådor med Bond serienummer och utgivandet av amerikanska sparandet band du har.
  6. Klicka på Beräkna. Vänta några sekunder för systemet att beräkna värdet på din amerikanska sparande obligation. Räknaren kommer att ge dig värdet på dina obligationer från 1996 till dagens datum.
  7. Om du inte förstår de fält som visas i resultatet av din beräkning, klicka på "Hjälp" längst upp i räknaren. Här hittar du korta beskrivningar av de data som du ser.
  8. Om du vill kan du spara ditt lager. Använd den här funktionen om du inte vill skriva in dina obligationer varje gång du använder besparingar Bond Calculator. Du hittar instruktioner om hur man gör detta aktiverar funktionen på webbplatsen.