O2i

Hur man ansöker om en 401k umbäranden

Att sköta dina framtida behov på din pension dagar

Tenderar att dina framtida behov på din pension dagar kommer 401k planer uppmuntra dig att spara för det så tidigt som nu. I skattelagstiftningen ger dig ett sätt att finansiera din plan och att låta det växa, men medlen kan endast tas ut när du fyller 59 ½. Men i vissa begränsade situationer av ekonomiska begränsningar, kan du ha rätt att dra sig ur detta konto. Situationer inkluderar potentiella avhysning från din primära bostad, för sjukvårdskostnader och för ditt behov av att överleva ditt dagliga behov med tanke på din nuvarande och förväntade intäkter. Om du är på denna förfärliga situation, följ dessa steg för att ansöka om en 401k umbäranden.

  • Konsultera ditt företags mänskliga resurser avdelning. Innan något annat, bör du först rådgöra med företagets mänskliga resurser avdelning för att veta om din plan kommer att tillåta dig att göra några uttag. De också har separata och komplicerade riktlinjer att följa i förhållande till situationen. Detta program kan vara skadligt för små och instabila företag.
  • Säkra eller begära formulär svårigheter tillbakadragande. Vissa former kan laddas ned medan andra utsätts för personlig förfrågan.
  • Läs riktlinjerna noggrant. När du har fått formulär, måste du läsa och förstå innehållet i de deltagande riktlinjer om umbäranden uttag eller annan information som hänför sig till ansökan. I dessa riktlinjer, skulle du hitta de nödvändiga kraven för godkännande. Bedöm först om du inte har dessa krav innan du fortsätter med begäran. Detta bör göras innan du fyller i formuläret.
  • Fyll dina formulär. Du kan skriva informationen och skriva ut formuläret eller skriva läsligt med svart bläck. Det är viktigt att fylla i formulären så tydligt som möjligt.
  • Ready nödvändiga dokument för inlämning med formulären. Uttag måste stödjas med lämpliga och nödvändiga dokument. Ansökningar som skickas utan verifikationer kommer inte att utsättas för godkännande. Handläggning av din ansökan kan försenas om du misslyckas med att lämna in dessa handlingar tillsammans med din ansökan. Vissa företag kräver att du registrerar formuläret i närvaro av en notarius publicus. Var redo för detta.
  • Skicka formuläret för att sticka planen administratör för godkännande. Efter att du har fyllt i ansökningsblanketten och har bifogat de nödvändiga dokument som kommer att visa din behörighet för begäran, lämna alla dessa viktiga papper till din plan administratören för sin bedömning och godkännande.
  • Vänta för distribution av din förfrågan. Fördelningen av dina svårigheter tillbakadragande blir enligt fördelningen riktlinjer som är specifika för din plan.
  • Vet medför påföljder. Observera att detta tillbakadragande beskattas och att du kommer att straffas med en 10% avdrag för tidigt tillbakadragande. Det är därför du ska kolla om du kan få ett 401k lån först, som inte har ett skattetillägg.

Det kan finnas vissa svårigheter med denna typ av begäran

Hur man ansöker om en 401k umbäranden. Konsultera ditt företags mänskliga resurser avdelning.
Hur man ansöker om en 401k umbäranden. Konsultera ditt företags mänskliga resurser avdelning.

Det kan finnas vissa svårigheter med denna typ av begäran. Det kommer att finnas en betydande inverkan på din ekonomiska framtid. Det rekommenderas starkt att först rådgöra med din skatterådgivare innan du ansöker. Denna begäran bör vara din sista utväg.