O2i

Hur man annonserar fastigheter

I dagens konkurrensutsatta fastighetsmarknaden marknadsplats kan sälja din bostad vara en mycket svår uppgift. Homebuyers har många alternativ att välja mellan, bland annat från utmätningar och blankning, vilket med största sannolikhet kommer erbjuda lägre priser än de flesta hem säljare är villiga att erbjuda. Korrekt bestämning av en försäljning säljkurs, reklam fastigheter, och förbereda ett hem för försäljning är avgörande för att hitta en köpare och uppnå bästa försäljningspriset.

Det första steget i att sälja ett hem förbereder hem för försäljning

Det första steget i att sälja ett hem förbereder hem för försäljning. Plats, som inte kan ändras och ett hem utseende är de två största faktorerna när potentiella köpare anser mellan hem. Förbättra ditt hem utseende behöver inte vara dyrt eller inkludera extremt tidsödande översyn. Helt enkelt städa upp ditt hem genom att trimma den främre gräsmattan och buskar, komplettera alla ångrade projekt, fyll i och hål i väggar, och se till att ditt hem är fullständigt ren.

Efter förbereda en hem för försäljning

Hur man annonserar fastigheter. Det första steget i att sälja ett hem förbereder hem för försäljning.
Hur man annonserar fastigheter. Det första steget i att sälja ett hem förbereder hem för försäljning.

Efter förbereda en hem för försäljning, är nästa steg att bestämma den minsta försäljningsställe. Det första man bör tänka på är vad deras enastående inteckning balans är och om de kan få ytterligare medel till stängning om intäkterna från försäljningen är mindre än inteckning balans. Säljer provisioner och stänga kostnaderna ofta kostar 7% eller mer av försäljningspriset. Så om man skulle sälja ett hem för 149.260€ intäkterna från försäljningen skulle bara vara 138.810€ efter 10.450€ av provisioner och kostnader stängning. Om hemmet säljaren har ett lån balans över 138.810€ de kommer att behöva ta pengar till stängning.

Nästa steg bör vara att fastställa en skälig försäljningsställe. Det bästa sättet att avgöra detta är att gå online eller fråga runt i grannskapet vilka senaste försäljningen har gått till, och för vad nuvarande hem är marknadsföring för. Baserat på denna information, bör man kunna avgöra vad de kan sälja sina hem för.

Efter att ha fått en uppfattning om vad hemmet kan sälja för och avgöra om försäljningspriset är möjligt, är nästa steg överväger att anställa en fastighetsmäklare. En agent kommer att annonsera hem på agentens hemsida, annonser plats online, i tidningar och plats för försäljning tecken i hemmen gräsmattan. Medlet kan också ge mer insikt i försäljningspris och hur man ska marknadsföra hemmet. Fastighetsmäklare kommer definitivt att ge mer exponering och är gratis fram till hemmet säljer, men kommer att ta en stor provision från köpeskillingen.

Efter förbereda en hem för försäljning.
Efter förbereda en hem för försäljning.

En annan att undvika försäljningsprovisioner är att sälja hem själv. En mäklare kommer fortfarande att behöva anlitas för att slutföra transaktionen, men kommer att bli mycket billigare. Det finns många alternativ för att marknadsföra hem inklusive att annonsera på nätet och i tidningar, hålla öppet hus, och passerar ut flygblad.