O2i

Hur man ändrar en sluta kräva att en garanti gärning

En garanti gärning är en typ av avtal mellan säljare och en köpare

En garanti gärning är en typ av avtal mellan säljare och en köpare. Säljaren, som är den tidigare ägaren av fastigheten, ger rätten till egendom till köparen eller den nya ägaren av huset. Dessa är de saker som ingår i garantin dådet. Å andra sidan, är en sluta kräva handling en som används för att överföra fastigheten till en annan person eller familjemedlem. Sluta kräva gärningar är populära under en skilsmässa, när den ena änden ger upp rätten till egendom till den andra.

Det sägs att en sluta kräva handling är inte utbytbara med en garanti gärning. Istället kommer du att skapa en ny garanti gärning för att rekordet av den egendom som skall ändras och uppdateras.

Hur man ändrar en sluta kräva att en garanti gärning. Förbered för garantin dådet.
Hur man ändrar en sluta kräva att en garanti gärning. Förbered för garantin dådet.

Här är de enkla stegen för hur du kan ändra en sluta kräva handling i en garanti gärning:

Förbered för garanti gärning

Förbered för garantin dådet. Som förberedelse, måste du se till att båda parter är överens med garanti gärning som kommer att dras ut. Några av de saker som behövs är de fullständiga namnen på båda sidor (överlåtaren och övertagaren) och några vittnen.

Få och fyll i formuläret garanti gärning

Få och fyll i formuläret garanti gärning. Du kan göra din egen form garanti gärning med hjälp av en advokat, eller du kan även ladda ner ett antal mallar som du bara kan fylla i och ändra vissa poster från Internet. En hemsida där du kan se ett urval av en garanti gärning formulär är legaldocs.com . På detta prov, kommer du att se de nödvändiga uppgifter som skall ingå i garantin dådet. Du kan få några av de mallar garanti gärning för gratis och en del av dem måste du betala för.

Underteckna handlingen

Underteckna handlingen. Efter att ha läst innehållet i dådet, ska överlåtaren och övertagaren underteckna handlingen. Dessutom har de vittnen till varje part också anmäla garantin dådet.

Har gärningen attesterad

En garanti gärning är en typ av avtal mellan säljare och en köpare. Få och fyll i formuläret garanti gärning.
En garanti gärning är en typ av avtal mellan säljare och en köpare. Få och fyll i formuläret garanti gärning.

Har gärningen attesterad. När garantin dådet är komplett med alla underskrifter måste du ha den attesterad för att bekräfta de ändringar i de handlingar av en viss fastighet. Detta behövs för för allmänheten att bli accepterad som en legitim förändring av statusen av fastigheten.

Spela dådet

Spela dådet. Efter notarizing dådet, är nästa steg att få garanti gärning registreras. Ta garanti gärning med dig och gå till domstol för att få antecknat i filen för den egenskap som du vill ändra. Detta ändrar nu sluta kräva att en garanti gärning.

Dessa är de steg som du måste gå igenom för att ändra en sluta kräva in en garanti gärning. Om du inte är säker på vad du gör och du vet inte vad du behöver ta med i handlingen, kan du konsultera en advokat om den, så att du kan få hjälp och förstå de saker som behöver göras.