O2i

Hur man ändrar en säkrad till en osäker kreditkort

Vissa människor tycker att det är svårt att få en oprioriterad kredit

Vissa människor tycker att det är svårt att få en oprioriterad kredit. Oftare än inte, är detta på grund av att ha en kredit historia som berättar en lång historia av missade betalningar eller vanemässiga sena betalningar. Vanligtvis, i syfte att få ett kreditkort, dessa människor måste nöja säkra kort. Detta innebär att de krävs av banken för att sätta upp lite pengar för att kunna använda sina kreditkort. För att få en osäker kreditkort, läs vidare.

  • Betala dina skulder i tid. Först av allt måste du betala av ditt befintliga kreditkort varje enskild tid. Kom ihåg att kreditkortsföretaget alltid håller koll på de betalningar som du gör, och ännu viktigare, de håller ett vakande öga på de betalningar som du missar. Betyder det att göra en försenad betalning då och då kommer att förstöra dina chanser att få en osäker kreditkort? Nej, det gör det inte. Men om kreditkortsföretag kan se att du har gjort en vana av att betala för sent eller inte betala alls, kommer det hindra dina chanser att få en oprioriterad kredit.
  • Städa upp din kredit historia. Sedan behöver du skapa den bästa kredit historia som du eventuellt kan. Få all positiv kredit som du kan få. Oavsett om du väljer att få en ny inteckning, hyra en bil, ta ut en bil lån, eller lägga ner ett konto som kredit-builder med banken eller med en kredit union, det viktiga är att oavsett vad det är som du behöver betala för, betala för det rätt i tid. Detta är den fasta, idiotsäkert sätt att bygga upp en bra, seriös kredit historia.
  • Höj din poäng. Nästa sak som du behöver göra är att höja upp din låg kredit värdering. Det bästa sättet att göra detta är att se till att du alltid är i tid när du betalar dina räkningar. När du köper en vara från ett företag som använder ditt kreditkort, som företaget rapporterar transaktioner till relevant enheter kreditupplysningsföretag. Dessa transaktioner är allt avspeglas i rapporten. Få din egen kopia av denna kredit rapport och sedan räkna ut vilka av de företag som du handla med konsekvent rapportera dina transaktioner.
    Att vara konsekvent och pålitlig med dessa betalningar kommer dramatiskt att hjälpa dig att få en högre kredit värdering. Denna kredit värdering är en av de viktigaste faktorerna som kreditkort leverantörer kolla när man beslutar om eller inte att ge dig en oprioriterad kredit. Naturligtvis kommer de också ta en titt på hela din kredit historia.
  • Prata med ditt kreditkort emittenten. Prata med kreditkort leverantör som hanterar din säkrade kredit. Fråga dem om de för närvarande erbjuder osäkra kort. Fråga dem om de kvalifikationer, räkna ut exakt vad du behöver göra för att möta deras krav. Och sedan, naturligtvis, har du faktiskt att uppfylla dessa normer.


Hur man ändrar en säkrad till en osäker kreditkort. Betala dina skulder i tid.
Hur man ändrar en säkrad till en osäker kreditkort. Betala dina skulder i tid.

Nu är det dags att ta det djärva steget att ansöka om din oprioriterad kredit linje. Det bästa företaget att gälla är oftast det som du redan har en relation med. Trots allt är det de som vet om din tillförlitlighet när det gäller att betala dina räkningar.