O2i

Hur lyckas tigga pengar

Så, är du i stort behov av pengar och du vet också vem skulle kunna hjälpa dig. Nu kan be dem rakt ut inte avla önskad respons och med tanke på omständigheterna, kan du behöva bokstavligen tigga om det. Här är hur man framgångsrikt kan tigga pengar.

Hur lyckas tigga pengar. Att tala om ett bra utseende.
Hur lyckas tigga pengar. Att tala om ett bra utseende.

  • Till att börja med verkar mycket uppriktig i dina behov och samtidigt vädja till den goda samvete din givare för pengarna. För detta, fysiska utseende är lika viktiga, beroende på vem man närmar sig och tigga pengar, bör du vara lämpligt klädd. Tänk på en bra anledning till tigger pengar och se till att ha utseendet att backa upp det. Till exempel, om du klagar på ohälsa bör du se sjuk, å andra sidan, om du säger att en familjemedlem är sjuk och du inte har något sätt att hjälpa dem och därför tiggeri, bör du ha något bevis.
  • Hunger, hemlösa och alla lösdrivare skälet är tillräckligt bra för att väcka sympati även främlingar att donera pengar. Vissa människor skulle ta av sig sina rockar eller lämna över en matlåda till dig. Var villig att acceptera dem, annars kan synas falsk. Kasta bort det när de är utom synhåll, om du inte gillar det.
  • Att tala om ett bra utseende, en bra kostym och en pan handtag fungerar bra i ett upp marknaden plats där högklackade individer skulle passera. Samma skulle göra dig ett mål för rån om du skulle panhandle i en förort slum. Timing och plats är mycket viktigt - se till att din givare är på gott humör när du närmar dig dem att tigga pengar, för detta, kan du be när de har en måltid eller i en park eller i närheten av ett bageri eller florist. Den bör vara gynnsamt och behagligt att framkalla nödvändiga känslor i givaren för att göra en bra donation till dig.
  • Nästa, vad du anger som din syftet för tigger pengar är viktigt. Det ska inte bara väcka sympati men bör tilltala den goda samvete givare att ge dig pengar villigt. Detta tjänar dubbla syften. Ett, är givaren glad och känns halt och samtidigt ge dig pengar, och för det andra, är chansen ganska stor att han kan reagera positivt på din begäran vid senare tillfällen också. Här visar din respekt för den andres pengar, göra skäl mer om donatorn än om dig själv. Till exempel, om du säger att du vet att din donators pengar är värdefulla, men det skulle göra honom verka som en riktig godhjärtad själ om han hjälpt dig, en man i nöd skulle fungera bättre än beklaga på din sorgliga tillstånd i livet.
  • Slutligen bör under inga omständigheter dina givare känner du missbrukar sina pengar. Så, även om du skulle använda den för binging ändamål, inte visar det.