O2i

Hur lösa ett två - parts kontroll

En två-parts kontroll är mer utmanande att tas ut än vanliga kontroller. Med sin natur ensam, kan du möta en hel del problem när du bestämmer dig för att lösa ett ut. Detta gäller särskilt om du inte har något bankkonto.

En två-parts kontroll är en offentlig kontroll för två enheter. Det kan vara för en bank och en person, en institution och en person, och liknande. Om du råkar få denna typ av kontroll, här är hur du kan lösa det utan mycket av det krångel:

Hur lösa ett två - parts kontroll. Hitta en kontroll anläggning.
Hur lösa ett två - parts kontroll. Hitta en kontroll anläggning.

  • Hitta en bank. Vet från vilken bank din check släpps. Sedan, besöka en lokal gren av källan banken att pengar ut. Notera att inte alla banker kommer att hedra att ta ut checken. Därför är det nödvändigt att du hittar den lokala grenen av banken som släppte kontrollen. Du kan också välja att göra denna transaktion i en bank där du har ett personligt konto. Oftare än inte, kommer din bank hedra check för uttag.
  • Hitta en kontroll anläggning. Om du inte kan hitta en bank för att handla med, kommer en check-inlösning anläggning vara mer än bra för detta ändamål. Men innan du besöker någon, se till att ringa dem i förväg och fråga om anläggningen och alla krav för att de tar ut en två party check. Kolla också rabatt återförsäljare och livsmedelsbutiker. De flesta stora butiker som denna erbjuder en checkinlösen tjänst som du kan dra nytta av.
  • Samla de nödvändiga kraven. Det vanliga kravet för inlösning en check är en giltig fotolegitimation. Detta kan vara ett pass, körkort, militära kort, statlig legitimation, och liknande. Se till att den andra parten har alla nödvändiga krav, också. Tänk på att i vissa transaktioner, kan du bli skyldig att lämna två ID.
  • Besöka banken eller anläggningen. De flesta banker och check-inlösning anläggningar behöver båda parter vara närvarande när inlösning kontrollen. Det är ett primärt medel för bedrägeribekämpning. Därför, boka tid hos den andra personen och gå tillsammans med din valda banken eller anläggning.
  • Godkänna tvåpartisystem check. Stödja kontrollen innebär att ni båda behöver för att fästa din signatur på baksidan av tvåpartisystem check. Den bästa plats och tid att underteckna kontrollen är i närvaro av teller eller kassan när du uppmanas att.
  • Betala de fastställda avgifterna. Banken eller check-inlösning anläggning kan kräva att du en viss avgift för transaktionen. Betala denna avgift för att avsluta processen. Men i kontanter kontroll tjänster inom dagligvaruhandeln, kan du vara tvungen att köpa en viss mängd från butiken först. Gå vidare och handla varor i butiken först.

En två-parts kontroll är inte på något ställe är svårt att ta ut

En två-parts kontroll är inte på något ställe är svårt att ta ut. Detta gäller särskilt om du vet rätt saker att göra för denna typ av transaktion. När du har kunskap om reglerna för uttag ett två parti-check, kasserar ut kommer inte att vara alltför mycket krångel. Det är givet att den andra parten samarbetar med dig till fullo i att göra denna transaktion.