O2i

Hur lånar mot inkomstskatter

Upplåning mot dina inkomstskatter bör alltid vara den sista lösningen på ett problem. Även om det är möjligt, och en massa människor som går mot denna praxis, har det verkligen en hel del nackdelar. Först av allt, skulle det minska definitivt din avkastning på grund av räntor och finansiella kostnader. Tillsammans med det, är en avgift dras av för den skatt beredare. Så innan du går vidare med detta beslut, måste du tänka två gånger. Men om det är viktigt att du inte låna mot dina inkomstskatter, kan följande procedurer vara era riktlinjer att följa:

  • Välj en skatt beredare. Var mycket försiktig i att få en professionell. Du kommer att kunna avgöra om din skatt beredare är seriös om han kommer att be dig att visa dina personliga rekord och kvitton, och om han frågar relevanta frågor för att fastställa dina kvalifikationer för avdrag, kostnader, etc. Vissa skatt utgivare kanske du har fått din tillbaka när du lämnar in din skatt. Det skulle också vara en bra idé att leta efter en professionell skatt tjänst som kan ge låneprogram.
  • Studera lån papper. Begär din skatt beredare för hans företags riktlinjer om tidsplanen av lånekostnader. Du måste göra detta före att ha honom uppnå dina skatter. Se till att både ränta och finansiella avgifter är tillfredsställande. Räntorna på lån mot skattedeklarationer är normalt ca 7-10 procent med en ränta på cirka 15 procent. Allt detta kommer att baseras på den mängd av avkastningen, det specifika datumet för när du vill få ditt lån och företagets rutiner. Tveka inte att söka efter en annan skatt tjänsten om du inte är nöjd med lånevillkoren. Det finns andra som kan erbjuda bättre låneprogram för dig.
  • Utföra dina skatter och arkivera dem. Du måste fylla alla krav i din skatt innan du kan utnyttja ett lån. Träffa din skatt beredare några veckor innan deadline. Se till att alla dina papper är komplett och i din ägo. Detta skulle inkludera W-2s, kvitton, 1099s, och andra relaterade dokument. Din skatt beredare kommer sedan fortsätta att avsluta din skatt och få dem in på IRS.
  • Registrera dina lånehandlingar. Du kommer att förses med en lista med alternativ för hur du får ditt lån. Du kan få det direkt eller det kan ta några dagar innan lånet kan vara redo. En låneansökan kommer att ges till dig för att fullborda. Din skatt beredare kommer då att presentera den till banken. När du har godkänts, kommer en kontroll att utfärdas till dig uppgående till din deklaration minus räntor och finansiella kostnader och din skatt beredare s avgift. Du kommer också att krävas för att skriva ett brev, vilket ger IRS tillstånd att ge skatt beredare dina skattedeklarationer för bolaget att använda som betalning av ditt lån.
Hur lånar mot inkomstskatter. Välj en skatt beredare.
Hur lånar mot inkomstskatter. Välj en skatt beredare.

Som tidigare nämnts, väga för-och nackdelar med upplåning mot dina inkomstskatter. Inte är absolut nödvändigt, är det mycket bättre att avstå från att göra det.