O2i

Hur köper presumtiva kunder för fastigheter

Som någon professionell fastighetsmäklare kommer att berätta

Som någon professionell fastighetsmäklare kommer att säga, är den svåraste aspekten av att vara en framgångsrik fastighetsmäklare generera nya leads. Eftersom fastighetsmäklare är nästan 100% betalas på provision, och de flesta mäklarfirmor ofta inte leverera till kunder, att inte kunna hitta nya leads kommer att vara förödande för deras karriärer. Skaffa nya leder är svårt och kräver ofta att investera eller köpa nya leads, en process som kan vara ganska förvirrande. Denna artikel ger dig steg och tips på hur man köper potentiella leads för fastigheter.

Det första steget i hur man köper presumtiva kunder för fastigheter är att avgöra hur mycket du har råd att spendera för att generera nya leads. Ofta du kommer att behöva spendera pengar i förskott för att dra nytta av försäljning som inte sker av månader på vägen.

Nästa steg i hur man köper presumtiva kunder för fastigheter är att påbörja en marknadsföringskampanj. Olika fastigheter webbplatser som inte är anslutna till mäklarfirmor kommer att tillåta lokala fastighetsmäklare att ta ut en annons på sin hemsida. Fördelen med att ta ut ett tillägg är att de flesta av besökarna som redan är intresserade av att köpa eller sälja en bostad så ditt mål kundbas kommer att automatiskt se ditt tillägg. Många av dessa webbplatser kommer att ta ut en upfront avgift, medan andra kommer att ta ut en remiss avgift för alla kunder du får via deras hemsida. Andra marknadsplaner såsom att placera en skylt annons kan vara effektiva, men är inte garanterade att ses av potentiella kunder.

Ett annat tips i hur man köper presumtiva kunder för fastigheter är att utveckla ett nätverk av andra fastighetsmäklare. Inom nätverket bör du bli bekanta med lokala fastighets inteckning mäklare och riktiga advokater egendom. Mortgage mäklare eller riktiga advokater egendom kommer ofta handskas med potentiella bostadsköpare eller säljare innan de anställer en fastighetsmäklare. Den inteckning mäklare och advokat kommer att vara villiga att förse dig med dessa leder i utbyte mot löfte om att ni kommer att ge dem en del av din provision. De mäklare och advokat kan också vara villiga att byta leder med dig gratis om du kan ge dem ytterligare affärer.

Hur köper presumtiva kunder för fastigheter. Som någon professionell fastighetsmäklare kommer att berätta.
Hur köper presumtiva kunder för fastigheter. Som någon professionell fastighetsmäklare kommer att berätta.

Ett annat sätt på hur man köper presumtiva kunder för fastigheter är att skapa relationer med av staten fastighetsmäklare. Dessa ur statens fastighetsmäklare kommer att kunna hänvisa dig till presumtiva köpare som de vet är på väg och behöver köpa ett nytt hem. I utbyte mot sina leder, kommer ut ur staten fastighetsmäklare antingen acceptera en upfront avgift för att ha en andel av din provision om du stänger en affär.