O2i

Hur köper ett förbetalt kreditkort


Det finns många skäl att ha ett kreditkort med dig hela tiden. Även om inte alla kan kvalificera sig för ett kreditkort, är det inte en bra idé att gå runt med ett fickan av kontanter. Om att kontanter är att bli stulen eller förloras, du har ingen möjlighet alls. Å andra sidan, om du förlorar ditt kreditkort eller om den blir stulen, kommer du inte hållas ansvarig för bedrägliga köp. Även om du har dålig kredit eller ingen kredit alls, kan du äger fortfarande ett kreditkort. Det kallas ett förbetalt kreditkort och är så lätt att köpa en liter mjölk.

Steg 1

Många butiker som Wal-Mart och Target har förbetalda kreditkort på framsidan av registren. Du kommer vanligtvis att hitta dem vid sidan av presentkort. Många kommer att ha en viss valör som 20€ och när du ger kassörskan kontanter, kortet aktiveras. Du har nu ett kreditkort med en 20€ gräns för det. Du kommer att kunna använda det kreditkort precis som ett vanligt kreditkort, förutom att när 20€ är borta, så är ditt kreditkort.

Steg 2

Hur köper ett förbetalt kreditkort. Det finns även förbetalda kreditkort som kan köpas på nätet.
Hur köper ett förbetalt kreditkort. Det finns även förbetalda kreditkort som kan köpas på nätet.

Det finns även förbetalda kreditkort som kan köpas på nätet för någon du gillar. När dina pengar är uttömda, kan du ladda upp ditt konto på nätet så länge du har ett bankkonto. Ett bra ställe att leta på nätet för dessa typer av kort är Vision Premier. Denna webbplats gör det möjligt att få ett förbetalt Visa-kort utan kredit check. Godkännandeprocessen är snabb. Fyll bara i enkla webbformulär på hemsidan som säger, "Prepaid och betalkort" och du kommer att tas till en sida som visar dig tillgängliga kontantkort samt alla avgifter i samband med dem.

Steg 3

Det är viktigt att kontrollera alla de avgifter som noggrant läsa villkoren i avtalen i samband med kontantkort du funderar. Ja, det innebär att läsa det finstilta. Många kontantkort debiterar avgifter såsom en transaktionsavgift, en årlig avgift eller en omlastning avgift.


Även förbetalda kreditkort är bra, kommer de inte hjälpa dig bygga eller etablera din kredit, men du kan gå till ett antal banker och få en annan typ av förbetalda kreditkort som kallas en "säker kreditkort" som kommer. En säker kreditkort fungerar precis som ett vanligt kreditkort utom kredit som du har på det deponeras i förväg av dig. Om du sätter in 375€ så det är din kreditgräns. Du använder det som ett kreditkort och göra utbetalningar varje månad med ränta som ett kreditkort. Medan du gör detta, är det du bygger upp din kredit. Vanligtvis om kontot hålls i god ställning för en period av ett till två år - eller mer beroende på din kredit situation - din insättning tillbaka till dig och kortet blir då ett vanligt kreditkort.

I en värld som kretsar kring kreditkort, är det nödvändigt att ha en. Men när det kommer till förbetalda kreditkort, är det inte nödvändigt att ha bra kredit för att få en.