O2i

Hur köper en maskin häftesmodul

Är ditt företag eller organisation publicerar ofta dessa häften och det är ekonomiskt dränerande att offentliggöra det på andra förlag? Du kan överväga att köpa en egen maskin häftestillverkare, kan göra små häften och broschyrer passar ditt företags behov. Det kan dock stress du ut på att tänka hur man väljer rätt maskin häftesmodul. Läs vidare för att se några tips om hur du köper din maskin häftestillverkare och minska häftet bindande bekymmer.

  1. Gå online. Internet är en stor marknad, och konkurrensen tvingar företagen att sälja sina produkter på nätet. Kolla in dem och leta efter vissa funktioner som du skulle överväga. Men bli inte alltför imponerad på vad de säger i sina webbplatser: de är ofta överdrivna. Det vore bättre att leta efter jämförelse webbplatser.
  2. Tänk häften efterfrågan och frekvens. Om ditt företag är inte så vanligt i Skriva ut häften, kan du överväga att köpa billigare. Tvärtom, om du publicerar ganska ofta, skulle det vara rationellt att köpa en mer hållbar (och dyr maskin).
  3. Hur automatiserad är maskinen? Det är en viktig faktor. Olika maskiner går isär om hur mycket mänsklig övervakning är nödvändig för att manövrera maskinen. Vissa maskiner, särskilt för dem på högre prissegment, är helautomatiska med förinställda program och profiler som fungerar med bara en knapptryckning. Vissa mer användarvänlig beroende maskiner kräver mer mänsklig ansträngning, och detta kan även kräva att du anlita en operatör om du använder utgivaren för det mesta.
  4. Grade användargränssnittet. Det skulle vara klokt att välja en häftesmodul med ett praktiskt enkelt användargränssnitt för att göra det lättare att använda särskilt för nya användare.
  5. Antal ark häftas, viks och skrivas ut. Hastigheten av maskinen kan testas genom denna åtgärd, bland många andra. Normal maskinen klarar 20 ark medan andra kan hålla mer. Häftet häftapparat i ofta det som avgör denna faktor, så kolla upp det.
  6. Kontrollera de andra bonus funktioner. Vissa häftesmodul maskiner har jogging funktioner avsedda att stoppa sidorna fastnar därmed högre kvalitet. Andra har också etiketter Maker med Bokfodralet i dem. Tynga dessa funktioner och jämföra de olika bonusar.
  7. Kontrollera om det är funktionen kan användas individuellt. Vissa maskiner kan användas som söm häftapparat enbart eller som papper mapp bara medan andra inte kan användas oberoende av varandra. Denna faktor är avgörande i den meningen att företaget eller organisationen du är i får använda funktionerna i vissa tillfällen bortsett från häften. Det kommer säkert att minska dina kostnader för att köpa separata maskiner av samma funktioner.

Slutord: många häftesproduktion maskiner har en hel del funktioner, men med priser som är bortom kickhimmlar. Därför är det en bra idé att balansera dessa lura funktioner med din budget och behovet av att undvika ytterligare beklagar att köpa funktioner som du inte kommer verkligen behöver alls.

Hur köper en maskin häftesmodul. Tänk häften efterfrågan och frekvens.
Hur köper en maskin häftesmodul. Tänk häften efterfrågan och frekvens.

Börja leta efter din perfekta häftestillverkare maskin nu och njut av en snabb och bekväm publicering arbete.