O2i

Hur köper en garderob på en budget

Uppdatering dina kläder kan vara mycket svårt

Uppdatering dina kläder kan vara mycket svårt, särskilt på grund av det skyhöga priset på kläder och de ekonomiska svårigheterna i dag. En ny garderob, dock är viktigt speciellt när du behöver köpa nya kläder för arbete eller för säsongen. Här är hur du kan uppdatera dina kläder medan du arbetar på en budget.

Hur köper en garderob på en budget. Ta hand om andra utgifter.
Hur köper en garderob på en budget. Ta hand om andra utgifter.
  1. Ta hand om andra utgifter. Det finns alltid en möjlighet att du kommer att spendera när du köper en ny uppsättning kläder, särskilt för människor som tycker att shopping är mycket lockande. På grund av detta, bör du ta hand om alla dina månatliga räkningar först. Avsätta pengar för el, vatten, internet och kabel räkningar och andra verktyg som du behöver för att betala. Också avsätta några pengar för grunderna såsom mat och nödsituationer. Den överblivna pengar kan användas till din garderob.
  2. Budget garderoben fonden. Från basgarderob budget som du har, måste du dela upp den i olika typer av kläder som du kommer att köpa. Till exempel kan du spara ca $ 700 dollar för en komplett garderob. Från denna primära fond, bör du tilldela cirka 40 procent för de toppar, 20 procent för bottnarna, 20 procent för de blazrar och jackor, och resten för accessoarer och skor. Detta kommer att hindra dig från att spendera för mycket på en enda klädesplagg.
  3. Köp grunderna. När du köper kläder, vara säker på att du fokuserar på grunderna. Till exempel bör du prova kläder material som är elegant och alltid i säsong, i stället för garderober som är trend baserad. Problemet med följande modetrender är att dessa tendenser så småningom dör ut och lämnar dig med kläder som du inte längre kan använda för resten av säsongen. Försök att köpa en enkel men elegant skuren svart kostym, liksom blusar som du kan använda för både kontoret, eller par med en sexig jacka för en utekväll i stan. Med stilrena och väl valda bitar, kan du kombinera ett litet antal kläder på ett sätt som inte kommer att titta upprepas.
  4. Få viktiga tillbehör. Vad kommer att hjälpa dig att göra varje outfiten sticker ut är de tillbehör som du parar ihop med dina kläder. Det finns ingen anledning att köpa dyra tillbehör eller smycken. Det finns vackra söker bitar som är gjorda av billiga silver eller glas. När ihopkopplad korrekt, kommer dessa att sticka ut lika bra. Också, inte frestas till tillbehör som är alltför högt. Dessa är ofta mycket svårt att koppla ihop med andra kläder och kan bara användas tillfälligt. En klocka, en enkel halsband och ett armband kommer att göra underverk så länge som de är smickrande och subtila nog att användas för en mängd olika kläder.

Kolla in loppisar och butiker rabatt

Kolla in loppisar och butiker rabatt. Inte allt med en rejäl prislapp kommer att se bra ut på dig. En del av spänningen i att hitta kläder är när du skura de tillbaka gränderna och lagerplatser rabatt för stora fynd. Detta kan vara lite mer utmanande och tidskrävande, men de bästa kläder bitar är oftast undanstoppad i små affärer och butiker. Ännu bättre är dessa vanligtvis säljs för ett mycket lågt pris.