O2i

Hur köper billig snack

Med dagens levnadskostnader

Med dagens levnadskostnader, sätter priset på vissa snack också en stor buckla i veckan måltiden budget. Titta på de objekt som visas i mataffären är nog att ta stress. Hemmafruar måste då vara mycket innovativt om att hitta sätt att tillgodose behoven av familjen. Det finns gott om alternativ. Följande förslag bör hjälpa dig med att hitta billig snack mat för din familj eller för att tillfredsställa dina begär.

Hur köper billig snack. Gå med färska produkter i stället för förpackningar av kakor eller chips.
Hur köper billig snack. Gå med färska produkter i stället för förpackningar av kakor eller chips.

  1. Gå med färska produkter i stället för förpackningar av kakor eller chips. Du kan hitta massor av tilltugg vid producera avsnitt och de är oftast väldigt lätt att tillaga. Kombinerat med sylt, dips och sprider, skulle de vara perfekt för småätande. Inte bara det, de är friskare, billiga alternativ också. En pinne av selleri doppade i jordnötssmör skulle vara mycket smakfullt. Morötter doppade i mjukost skulle också göra en härlig behandling. Har hackad eller skivor av dessa i ditt kylskåp klar. Förvara den i en zip-lock påse så att du kan mumsa på det när du vill. Dessa producerar vanligtvis varar i ungefär en vecka i kylskåp.
  2. Bredvid producera avsnitt är frukter avsnittet. Plocka ut äpplen, bananer, mango och apelsiner. Köp ett halvt kilo och gör dig själv en sallad hemma, att förvara i kylskåpet för att äta senare. Ät salladen med ett parti av pannkakor för en tyngre mellanmål. Frukt kan också doppas i chokladsås, för en läcker fondue servering. Dessa är packade med massor av vitaminer och mineraler, samt högt fiberinnehåll, vilket gör att du känner dig mätt. Du skulle inte behöva mellanmål så ofta om du småäta på dessa. Således skulle du inte konsumera för mycket mat, vilket sparar dig allt onödiga inköp.
  3. Du kan även mellanmål på spannmål och havregryn, toppad med några torkade nötter eller med en stor portion av färska frukter. Eller du kan välja choklad sort och lägga till lite ost på den. Ätit för frukost eller eftermiddagen mellanmål, bör en skål med havregryn också vara mycket fyllning och ger dig energi för resten av dagen.
  4. Om du inte känner för att äta frukost mat för snacks, så du kan mumsa på kex istället. Sprid lite sylt på det eller koppla ihop det med ost för en mer smakfull kombination. Plocka kex med låg natriumhalt så att du inte skulle behöva oroa sig för det som påverkar din hälsa. Kex kommer i paket om tio eller kanske ännu mer, så att du skulle ha tillräckligt att pågå under veckan. De kommer också i många varianter och smaker. Du kan välja ett eller två slag för olika smak.
  5. Alla älskar popcorn och det är ett mellanmål som hela familjen kan njuta mumsa tillsammans som du tittar på dina favoritprogram på TV. Eftersom popcorn görs för småätande av grupper, kan du köpa en box, som innehåller ungefär fyra till fem förpackningar, och har tillräckligt för att föda en stor grupp. Det kommer ut billigare och mer praktiskt detta sätt.