O2i

Hur konvertera kreditkort punkter för frequent flyer miles

Kreditkort är mycket användbara saker att ha

Kreditkort är mycket användbara saker att ha. De är inte bara där när du behöver pengar akut utgifterna, men på samma gång, är du också tjäna poäng som ackumuleras för att få någon form av pris eller belöning. En sådan fördel med ett kreditkort är att du kan använda de poäng som du har tjänat för att få frequent flyer miles.

  1. Olika kreditkort har olika riktlinjer när det gäller att lösa in din frequent flyer miles. Begära en kopia av de krav och vara förtrogen med motsvarigheter. Låt oss säga att du har för närvarande 17.000 poäng kreditkort. Om ett kreditkort punkt motsvarar en mil, så skulle du redan har samlat 17.000 miles. Som redan skulle vara tillräckligt för att täcka cirka 115€ för en flygbiljett. Dessutom är det viktigt att veta om det finns ett utgångsdatum för dina poäng som ska omvandlas till miles. Vissa kreditkortsföretag skulle ha detta som en regel, så alltid se till att du inte förlorar dina poäng och att du får konvertera dem till miles innan de ens ut.
  2. Känna till alla regler och förordningar som ditt kreditkortsföretag ställer när det kommer till dessa kampanjer. Ställ alla de frågor som du vill ha svar på och vet allt som finns att veta. Om du har möjlighet att fullt ut förstå systemet, då du kommer att kunna omvandla dina poäng utan problem.
  3. När du redan har samlat tillräckligt med poäng, ordna din resa planer. Vissa kreditkortsföretag skulle kräva att du går med ett visst flygbolag som de har anknytning till, så kolla in de olika flygbolagen för destinationer.
  4. För att lösa in dina poäng kreditkort, kan du antingen ge ditt kreditkort företagets kund hotline eller om de har möjlighet att göra det på nätet. Gör så, när det passar dig. Se till att du har alla dina dokument kreditkort och dina researrangemang redo.
  5. Vänta tills resor krediten kommer att tillämpas på ditt kreditkort konto. Detta belopp kommer att motsvara de poäng som du har konverterat till miles.
  6. När du har fått pengar på ditt konto, kan du redan sedan betala för din plan biljett med hjälp av dina miles. Eftersom vissa kreditkortsföretag inte göra återbetalningar, skulle du behöva ringa flygbolaget direkt och sedan ge dem ett frequent flyer-nummer som din kredit företaget kommer att ge dig. Efter detta, när den godkänts, kommer flygbolaget att informera dig om datum och tider som du får använda dina poäng.

Hur konvertera kreditkort punkter för frequent flyer miles. Olika kreditkort har olika riktlinjer när det gäller att lösa in din frequent flyer miles.
Hur konvertera kreditkort punkter för frequent flyer miles. Olika kreditkort har olika riktlinjer när det gäller att lösa in din frequent flyer miles.

Om detta är första gången du har hört att du faktiskt har denna perk med att ha ett kreditkort, bör du ringa ditt kreditkortsföretag direkt, och se hur mycket poäng du redan har samlats. Du kanske redan samla poäng utan att veta det. Du kanske har mer än tillräckligt med poäng för att ta dig till platser som du aldrig trodde att du skulle kunna gå till!