O2i

Hur konsolidera dina skulder

Den genomsnittliga personen har mer skuld kreditkort än han kan hantera. Tyvärr, på grund räntor och högre minimileaseavgifter, om en person bara betalar minsta tilldelade betalningen på hans kreditkort, kan det ta honom år att betala av sin skuld. Dessutom, om du har mer än ett kreditkort, kan det vara mycket svårt jonglering olika räntor, betalningar och datum betalning.

En konsolidering lån kan hjälpa till att hantera alla dessa problem

En konsolidering lån kan hjälpa till att hantera alla dessa problem. I stället för att slåss för att gå ihop, kommer en konsolidering lån kan du göra en betalning till ytterligare ditt mål att ta bort din skuld. Nedan följer en lista med alternativ som du har när du försöker konsolidera din skuld till en betalning.

Hur konsolidera dina skulder. Upplåning från din bank eller kredit unionen.
Hur konsolidera dina skulder. Upplåning från din bank eller kredit unionen.
 1. Gireringar - Överföra saldon på ditt kreditkort kan göra det enkelt för en person att spara pengar på sina räntor och saldon. Människor får kreditkort erbjuder varje dag. Dessa erbjudanden möjliggör en extremt låg ränta under en viss tid. Om du har möjlighet att överföra en del av dina skulder till dessa kort och betala av skulden i det fria eller låg ränta period då detta är ett utmärkt alternativ. Generellt du får låg eller ingen ränta i sex månader till ett år. Om du kan betala ditt kort ut på den tiden, då det är mycket pengar du har sparat när du skulle ha betalat ränta. Men om du inte kommer att kunna betala ditt kort ut, kanske du inte vill bry byta om kortet har en standard ränta som är mycket lägre än de kort du använder för tillfället.

  Home eget kapital

 2. Home eget kapital - ett hem vinstandelslån kan du refinansiera ditt hem. När du gör detta, kan du låna på eget kapital i hemmet så att du kan betala av någon extra skuld som du kan ha. Home eget kapital har positiva och negativa som måste åtgärdas. Den största möjliga negativt är själva betalningen. Om du inte kan göra betalningen av någon anledning, är ditt hus som säkerhet för lånet. Det innebär att om det finns ett problem som hindrar dig från att hålla jämna steg med din betalning, kan du hamna utestänga på ditt hus. Men om du får ett lån för vad ditt hus betalning tidigare var, eller ett blygsamt belopp högre, sedan hem kapital lån kan vara ett bra sätt att betala din skuld snabbt fart.
 3. Upplåning från din bank eller kredit unionen - Om du är medlem på en Credit Union eller bank, kanske du upptäcker att de har särskilda lån som är bara för medlemmar i deras institution. Om du har möjlighet att överföra alla eller de flesta av din skuld till en betalning och har en lägre ränta, bör du definitivt ta den. Genom en Credit Union eller bank, kanske du kan få ett lån för hela beloppet som du är skyldig olika långivare. Sedan kan du betala långivarna ut och bara måste ta itu med en betalning per månad, till din bank eller kredit unionen för lånet du fått. En betalning är mycket lättare att betala av och ofta har mindre intresse än flera betalningar som är spridda bland långivare. Du kan betala i större bitar och som ibland kan leda till bättre räntor.
  En konsolidering lån kan hjälpa till att hantera alla dessa problem. Upplåning från din pensionsfond.
  En konsolidering lån kan hjälpa till att hantera alla dessa problem. Upplåning från din pensionsfond.
 4. Upplåning från din pensionsfond - Om du har 401 (k) eller annan typ av pensionsplan, kanske du upptäcker att du har möjlighet att låna lån mot vad du har tillgängligt för pensionering. Detta bör endast användas som en sista utväg men eftersom intresset är ofta hög och kan leda till att du har en mindre lön eller en mindre pension kontrollera när det är dags att betala lånet tillbaka.
 5. Skuldförvaltning - Om du är helt seriös om att ta bort din skuld men inte vill byta din nuvarande skuld till något nytt, så svaret för dig kan vara skuldförvaltning. En skuldförvaltning rådgivare kan arbeta med ditt kreditkortsföretag för att ta bort sena betalningar och lägre ränta. I stället för att betala stora betalningar till många kreditkortsföretag, betalar du en månadsavgift till den skuld förvaltningsbolag för en viss mängd månader för att få dina räkningar betalas.