O2i

Hur komma åt mötet Maker över internet

Vi är alla bekanta med talesättet "Tid är guld"

Vi är alla bekanta med talesättet "Tid är guld". Detta är särskilt sant med alla företag, såväl små som stora skala, eftersom tiden är avgörande för att göra din verksamhet strävanden lyckas. Organisera din arbetskraft och hålla alla uppdaterade med aktiviteter och möten kan vara en utmaning, men det är ett program som du kan använda för att hantera tid på arbetsplatsen. Meeting Maker är en nätverksansluten schemaläggningsprogram ansökan varvid stämman Maker Server kommer att konsolidera alla användares information med kalenderprogram. Meeting Maker inte bara stödjer Mac och Microsoft, men är också tillgänglig över Internet. Nedan anges de åtgärder för att du ska komma åt mötet Maker över Internet:

Ett. Få URL för att du ska få tillgång Meeting Maker.

Hur komma åt mötet Maker över internet. Vi är alla bekanta med talesättet "Tid är guld".
Hur komma åt mötet Maker över internet. Vi är alla bekanta med talesättet "Tid är guld".

Den person som du kan få adressen från är naturligtvis din administratör Meeting Maker. Be för URL för att du ska få tillgång Meeting Maker över Internet, tillsammans med ditt tecken i namn och lösenord.

2. Dra upp din webbläsare och ange den URL du fått från din Meeting Maker administratör.

Meeting Maker kan nås med hjälp av någon typ av webbläsare, så bara dra en upp på din dator, och knappa in den URL som du fick med i din Meeting Maker administratör.

Tre. Logga in på Möte Maker på din webbläsare.

När du har skrivit in webbadressen, kommer välkomstsidan visas på skärmen. Ange ditt tecken i namn och ditt lösenord på skylten i fönstret.

Hur komma åt mötet Maker över internet.
Hur komma åt mötet Maker över internet.

4. Välj den server Meeting Maker där din information matas in.

Din Meeting Maker Administratören kan också ge dig den server som du kan använda, men om det bara finns ett på listan, så du kan använda den. När du har angett dina inloggningsuppgifter, gå till "Server" rullgardinsmenyn och välj den server du ska använda och klicka sedan på "Logga in". Nu kan du visa och komma åt din kalender via Internet.

Nu med hjälp av stämman Maker schemaläggningsprogram som ger personlig kalender och gruppera program schemaläggning, kan du och ditt företag att maximera varje sekund på arbetsplatsen, se till att alla uppgifter utförs i tid eftersom du kan se att det finns dina kollegor, schemalägga möten, acceptera och avvisa möten du inte kan närvara direkt i kalendern, och ange viktig information såsom plats och de material som kommer att behövas, och alla dessa uppgifter är tillgängliga för dina kollegor.