O2i

Hur kan man garantera din Wachovia konto är säker

Varför riskera hela ditt sparande?

Som vi alla vet, var Wachovia omkörd av Citigroup och nu finns en viss rädsla bland dem som idag har sina surt förvärvade lönecheckar sitter i sina Wachovia konton. Vad gör du? Är dina pengar säkra? Vad är det värsta?

Beroende på stationen du titta på eller det papper du läser, kommer dina svar varierar. Dina konton är säkra, men här är några sätt att se när de överföringar av konton byta till Citigroups infrastruktur att dina pengar är säkra och siffror korrekt. Det sista du vill är att vara den lilla andel som har att kämpa med en ny bank som inte har någon tidigare historia av dina konton. Här är vad du behöver göra.

Steg 1

Få en print screen på ditt konto sammanfattningen på nätet - detta kommer att säkerställa att du har en giltig bild av vad ditt konto innehåller i form av fonder. Print Screen-tangenten är på övre högra sidan av tangentbordet. Det snäpper automatiskt en bild på datorskärmen. Se till att du tittar på den viktiga informationen, though.

Öppna ett Word-dokument och hit Redigera-> Klistra in.

Steg 2

Hur kan man garantera din Wachovia konto är säker. Få en print screen på ditt konto sammanfattningen på nätet.
Hur kan man garantera din Wachovia konto är säker. Få en print screen på ditt konto sammanfattningen på nätet.

Skriv ut en papperskopia av ditt konto sammanfattningen   - I händelse av att du upplever en skillnad i antal under brytaren, som för närvarande sker, har du nu två giltiga referenser att visa din nya bank.

Steg 3

Gör betalningar på nätet - Detta inkluderar eventuella lån eller utestående avgifter som du är skyldig. Många människor fortfarande betala sina banklån med kontroller, som lätt kan förloras eller felplacerade. Det är också mycket tidskrävande att försöka bevisa om ett fel som är väldigt dyrt på slutet. En ny bank kommer att bli ännu svårare att övertyga. Med online-betalningar du har elektroniska kopior och ett spår som kan följas oberoende av situationen.

Steg 4

Börja diversifiera dina konton. Till exempel, om du har för mycket av dina 401k i personaloptionsprogram, måste du diversifiera. Denna aktuella situationen borde ha varit en bra lärdom för många människor att det är smart att ha dina pengar jämnt fördelade kontra att vara bundna på ett ställe.

Om du har mer än 20% i banker lager du behöver desperat att späda den procentsats med andra konton.

Steg 5

Varför riskera hela ditt sparande? Skriv ut en papperskopia av ditt konto sammanfattningen.
Varför riskera hela ditt sparande? Skriv ut en papperskopia av ditt konto sammanfattningen.

Titta dotterbolag - Till exempel om du har ett lån ut med några Wachovia Services kommer du att kunna spåra överföringarna dotterbank. Detta kommer att säkerställa din ekonomi är ok - som de borde vara.

Steg 6

Håll ögonen på finansiella portaler - Detta gör att du kan hålla dig uppdaterad med privata banker. Några bra ställen för referens inkluderar den Motley Fool , Yahoo Finance, MSN och alla andra platser du är bekant med att leverera korrekt information.


Kom ihåg att dessa steg är strikt för säkerhets skull. Som vi alla vet, när det kommer till datorer problem är oundvikliga. Med överföring av konton från Wachovia till Citigroup infrastruktur kommer du vill täcka dina baser. Det är bara några minuter som kunde säkra du månaders strider inte nämna andra problem som följer när du har tillräckligt med pengar.