O2i

Hur kan man förbättra de anställdas produktivitet

Anställdas produktivitet är det som gör ett företag lyckas

Anställdas produktivitet är det som gör ett företag lyckas. Det är ett mått på hur väl företaget leds och hur väl företaget behandlar sina anställda. Det finns många metoder som kan användas för att förbättra de anställdas produktivitet och nedan är några av dem.

 • Granska lönen systemet för ditt företag. De flesta anställda omsättning är ett resultat av att de inte var nöjda med den lön de får och har haft en tom vägg när du begär en löneökning.
 • Ge dina anställda med rätt verktyg för att öka och förbättra sin arbetsprestation. Hålla dem uppdaterade om den senaste affärsutveckling och framsteg teknik och förutse deras behov av ny teknik. Hantering anställda är en dynamisk affär och du bör också hålla sig à jour med nya förvaltningsmetoder tekniker som hjälper dig att leda ditt team till ökad produktivitet.
 • Lyssna på de problem och förslag från medarbetarna. Det är de som arbetar närmast produktionen av företagets produkter och känner till problemen första hand. De kan ge dig effektiva lösningar, förutsatt att du hör dem ut och du testar de lösningar som de ger dig och genomföra dem om de är värda att genomföras.
 • Erkänna sina ansträngningar med monetära belöningar. Det kan vara en engångsföreteelse kontant belöning, en befordran och löneökning eller kanske en betald semester. Detta inte bara ökar moralen hos de anställda, kommer det att inspirera dem också att arbeta hårdare och förblir lojal mot företaget.
 • Visa dina anställda att du också är beredda att arbeta hårt som dem. Anställda gillar inte arbeta för Slackers och de kommer härma dig om du blir en. Utmana dem att utföra sina uppgifter bättre och låta dem veta att de är värdefulla tillgångar till företaget. Låt dem ta stolthet av äganderätten av deras personliga produktion och erkänna deras framgångar och bidrag.
 • Ställ höga mål för dina anställda och hjälpa dem att uppnå detta genom regelbundna utbildningar, recensioner prestanda och anställda erkännande. Deras professionella utveckling kommer att hålla dem inspirerade att fungera bättre. Identifiera ledare i gruppen och ge dem uppgifter som kommer att utmana sin kreativitet och logiskt tänkande.
 • Ge en avslappnad arbetsklimat för dina anställda. Var inte för styv i efterlevnaden av företagets regler och förordningar. Låt musiken som ska spelas på kontoret för att bryta monotonin av att arbeta i ett tyst rum. Ge detta val till de anställda. Om de vill ha en radio på avdelningen tillåter det så länge det inte stör arbetet.
 • Organisera partier eller behandla dina anställda att en tillfällig lunch eller middag, särskilt när ett produktionsmål uppnåtts eller överträffats. Detta kommer att öka anställd moral och uppmuntra dem att arbeta hårdare och öka sin produktivitet.
 • Med det ökande antalet förvärvsarbetande mödrar, kan du också hjälpa dem att uppnå sitt arbete mål genom att erbjuda flexibla arbetstider. Detta kommer inte bara uppmuntra de arbetande mödrar att arbeta hårdare, kommer de att vara mycket tacksam för dig och företaget och kommer att göra dem lojala.
 • Lär dina anställda några produktivitet färdigheter med hjälp av arbete flödesscheman, projekthanteringsverktyg och Gantt-scheman så att alla i laget vet vad resten av medlemmarna gör. Detta kommer att hjälpa dem att spåra beroenden - arbete eller personer som är nödvändiga för att göra jobbet klart.
 • Har vanlig anställd utvärdering för att bedöma lämpligheten hos de anställda till sina tilldelade uppgifter. Låg produktivitet ibland kan hänföras till det faktum att vissa anställda inte är lämpliga att utföra de uppgifter som har tilldelats dem. Genom att återanpassa sitt jobb uppdrag kommer du att se ökad prestanda.

Hur kan man förbättra de anställdas produktivitet. Ge dina anställda med rätt verktyg för att öka och förbättra sin arbetsprestation.
Hur kan man förbättra de anställdas produktivitet. Ge dina anställda med rätt verktyg för att öka och förbättra sin arbetsprestation.

Anställdas produktivitet är något som kan göra eller bryta ett företag. Ge dina anställda med alla de rätta verktygen och rätt ersättning i en lycklig arbetsplats och du kan vara säker på att deras produktivitet nivå kommer att öka i samklang med sin arbetsglädje.