O2i

Hur kan man förbättra broschyrer för en lokal mom - and - pop butik

Sprida information genom att distribuera broschyrer är en av de mest effektiva och kostnadseffektiva sättet att annonsera ett företag, särskilt när din kundkrets är begränsad i en liten geografisk plats som en lokal mamma och pop butik. Kom ihåg att när du annonserar, är ditt främsta mål att sprida sig till så många potentiella kunder locka information om ditt företag, produkter och / eller tjänster, samtidigt som dina kostnader på ett minimum. Naturligtvis, kostnader för reklam utgör en del av din totala kostnader i näringsverksamhet, och som sådan, vill du minska det så mycket som möjligt för att öka din vinst, utan att offra naturligtvis kvaliteten på din annonskampanj. Efter att ha sagt allt detta, att göra en broschyr för en lokal mamma och pop butik, fokusera på två saker: kvalitet och kostnad.

Kvalitet

  • Håll det enkelt. Som utgångspunkt, se till att din lay-out design är ögon-vänliga. Inte bara är en trång upp broschyr en stor stänga till dina potentiella läsare, men också förvirrar dem. Upprätthålla rätt mängd platser från en produkt till en annan.
  • Markera dina bästa produkterna. Ett av dina mål är att fånga uppmärksamheten hos dina läsare, så sätta din bästa fot framåt. Placera dina bästa produkterna på framsidan av din broschyr. Sätter sina priser om det är din starka försäljningsargument. Du bör dock inte glömma att inkludera dina produkter som behöver reklam mest.
  • Vara grafik. Få läsare lätt uttråkad med ord. Bortsett från detta, kunder brukar köpa produkter som de ser det. Ta bilder av dina produkter, och bestäm själv vilka som ska ingå i din broschyr (bara inte med allt!).
  • Läsvänliga. Om din broschyr innehåller beskrivningar av dina produkter, vara kortfattad, enkel, rakt på sak, och ändå intressant. Kom ihåg att ett stort antal din målgrupp inte tillbringar mycket broschyrer tid med att läsa. Vem gör ändå? Så vad du behöver göra är att få ut ditt budskap till dem på det mest effektiva och kortaste vägen som möjligt.
  • Redigera det väl. Kvaliteten på din broschyr säger mycket om dina produkter, oavsett om det varor eller tjänster. En broschyr hastigt gjort kan ge dem ett intryck av att dina produkter är tillverkade på samma sätt. Eliminera kontorister och typografiska fel. Presentera dina läsare din kompetens i hanteringen av dina produkter genom att finslipa materialet som bekantar dem med ditt företag, din broschyr.

Hur kan man förbättra broschyrer för en lokal mom - and - pop butik. Markera dina bästa produkterna.
Hur kan man förbättra broschyrer för en lokal mom - and - pop butik. Markera dina bästa produkterna.

Kostnader

  • Gör det själv. Det bästa sättet att minska kostnaderna för att göra en broschyr gör det själv. Om du lägger ut det till en annan person till ett visst pris, kom ihåg att oavsett vinst han kommer från det är på din bekostnad. Hur som helst, vilket gör en broschyr är bara snabbt och enkelt. Detta är bortsett från det faktum att du är i den bästa positionen att avgöra vad innehållet i din broschyr ska vara.
  • Ut. Finns datorprogram, t.ex. Microsoft Publisher, som du kan använda för att göra din broschyr. Använd någon av dessa program, och skriva ut din slutliga förslaget. Skriv inte ut så många kopior som du vill dela. Skriv bara ett eller två exemplar av din broschyr, och bara fotokopia resten av kopiorna. Till exempel, du vill distribuera 1000 kopior av din broschyr. Av de 1000 exemplar, kommer endast en eller två kopior skrivas via din skrivare och de andra 999 eller 998 kopior bör endast återges via fotokopiering. På så sätt kommer du inte att köpa fler bläckpatroner som skulle kosta hundratals dollar.


För att upprepa, att göra din broschyr för en lokal mamma och pop butik, är ditt huvudmål att behålla sin höga kvalitet till lägsta pris som möjligt.