O2i

Hur hittar självbetjäning rörliga alternativ

Om du står inför en kommande flytt till en ny plats, men din budget är ansträngd att anställa en full service flyttar företaget, hitta självbetjäning flyttar alternativ bara kan vara svaret på ditt dilemma.

På den övre delen av att flytta alla dina möbler och ägodelar är det full service flyttar företaget som tillhandahåller lådor, packar allt laddar den på flyttlass, kör det till din nya plats, och lossar och packar allt. Men full service flyttar kan bli ganska dyrt. På den lägre delen av intervallet är den göra det själv flytta in där du hittar källor för lådor, packa upp allt själv, hyra en flyttbil eller lastbil, ladda upp det med dina tillhörigheter och köra lastbilen själv till den nya destinationen innan lossning och uppackning allt och återföra fordonet till en närliggande insättning station. Du sparar pengar, men det är ganska ansträngande.

Hur hittar självbetjäning rörliga alternativ. Med självbetjäning flytta.
Hur hittar självbetjäning rörliga alternativ. Med självbetjäning flytta.

Självbetjäning flyttar alternativ presentera en mitten-marken som sparar pengar utan att du behöver göra allt arbete. Självbetjäning flyttar företag förse dig med två alternativ: en kommersiell trailer som du laddar med dina tillhörigheter att drivas till din nya destination, eller en speciell behållare som deponeras på din bostad för dig att ladda med alla dina tillhörigheter som ska plockas upp senare för transport till din nya adress.

Med självbetjäning flytta

Med självbetjäning flytta, är du fortfarande ansvarig för att packa upp alla dina tillhörigheter och bära många lådor och möbler på lastbilen eller placera dem i transportbehållare. Men du behöver inte huvudvärk av att transportera alla dina grejer till den nya destinationen. Denna del av resan sköts av en professionell licensierad förare med tillgång till ett kommersiellt fordon som konstruerats för att flytta tunga möbler och andra objekt i det snabbaste, mest effektiva sätt som möjligt.

Om du aldrig har kört en lastbil eller nyttofordon, framför allt på längre sträckor, är det ett jobb bäst avgörs av yrkesförare, är en viktig orsak självbetjäning rörliga så attraktiv för många människor. Du sparar kostnader och arbetstagarnas bekostnad packa upp alla dina tillhörigheter, och betalar endast för den professionella transport av dina inramade och förpackade varor.

Priser för självbetjäning rörliga baseras vanligtvis på mängden kvadratmeter dina tillhörigheter tar upp i ett kommersiellt fordon eller antalet containrar som avsatts för din last.

Hur hittar självbetjäning rörliga alternativ.
Hur hittar självbetjäning rörliga alternativ.

Titta i gula sidan katalogen under rörligt företag som företag som annonserar en självbetjäning eller kolla på internet för självbetjäning movers.

Som med varje flyttning, är det viktigt att säkerställa att bolaget är fullt licensierad och försäkrad, att ha ett skriftligt avtal stava ut vad ni båda var och en ansvarar för en leverans fönster så att du vet när dina varor måste vara redo att skickas och när de anländer till den nya destinationen, och att få offerter från minst tre self-service flyttar företag för ett bra jämförelsepriser.