O2i

Hur handla aktier gratis

Om du letar efter en plats att investera dina pengar och generera vinster medan du sover, väljer aktiemarknaden. Med aktiemarknaden, är dina pengar säkra och du är säker på att det tjänar medan du gör annat jobb. Även om det innebär en viss risk, är det skönt att ta utmaningen att "satsa" dina pengar på vissa bestånd och vänta på rätt tillfälle att hämta dem när de har tjänat tillräckligt med vinst.

Men aktiemarknaden betyder inte alltid att du behöver dela ut eller spendera pengar för handel för att tjäna. Du kan faktiskt göra det gratis. Här är några användbara tips om hur du kan handla aktier gratis:

Hur handla aktier gratis. Bläddra på zecco hemsida.
Hur handla aktier gratis. Bläddra på zecco hemsida.

  1. Gå till bloomberg.com och se om det finns gratis aktiehandel erbjudanden. Bloomberg är en av de gigantiska platserna aktiehandel och den täcker affärsverksamhet i USA, Storbritannien, Europa, Mellanöstern, Asien och andra länder över hela världen. Vid Bloomberg.com hittar du uppdateringar om handel rörelser och tips om var du hittar gratis transaktioner aktiehandel.
  2. Bläddra på Zecco hemsida. Zecco är en äkta fri aktiehandel webbplats. Men ger brukar komma i små utlägg och ofta begränsade. Om du vill använda Zecco som din investering webbplats, måste du vara snabb att söka efter tillgängliga lager Erbjudanden. Du måste också vara snabb i beslut om att ta ett erbjudande eller inte eftersom det finns många aktörer som bara väntar på rätt tillfälle att ta idealiska erbjudanden.
  3. Prenumerera på Zecco webbplats om du är en vanlig bestånd investerare eftersom du kommer säkert besöka webbplatsen och om igen. Om du kan, kan du också köpa en prenumeration från andra webbplatser aktiemarknaden så att du har fler alternativ och källor.
  4. Registrera dig för ett konto på Zecco hemsida. Det är gratis och du kommer inte att tillfrågas om donationer heller. Du kanske undrar varför allt verkar erbjudas gratis på den här webbplatsen. Tja, sanningen är att det finns en trade-in någonstans. Du kan handla aktier gratis här, men möjligheterna är begränsade och du kan inte handla så mycket som andra som betalar för sitt abonnemang och medlemskap.
  5. Analysera marknaden innan du bestämmer dig för att köpa aktier. Var försiktig eftersom du kommer att spendera pengar nu. För att få en bra affär med inköp lager, måste du ha viss kunskap om aktiemarknaden och de faktorer som påverkar rörelser bestånden. Du måste också lära dig att göra kloka drag och beslut när man måste frysa eller släppa dina aktier.
  6. Uppdatera dina kunskaper aktiemarknaden genom att läsa tidningar, särskilt Wall Street Journal verksamhet avsnittet. Titta täckning aktiehandel på TV och prenumerera på de amerikanska publikationer Stock Market och tidningarna för ytterligare uppbyggelse.
  7. Alltid övervaka dina aktier. Detta bör göras varje dag, eftersom förändringar i börskurserna kan ske över en natt.

Det är roligt att handla aktier, särskilt om du inte spenderar något för processen. Men om du planerar att investera en stor summa får du bättre tjänster av en professionell aktiemäklare för att hantera dina investeringar.