O2i

Hur förvärva rabatterade biljetter till Universal Studios

Planerar en semester som inkluderar att ta i de lokala sevärdheterna och tillgängliga nöjes-och temaparker att maximera din semester upplevelse kan vara spännande och skrämmande.

Du kan göra ditt liv enklare genom att vara organiserade och tillvägagångssätt din planering metodiskt. Lista ner alla saker som du behöver och göra nödvändiga inköp och bokning. Om du kommer med flyg, vissa tour paket inkluderar flyg, hotellrum, en måltid, flygplatstransfer och rabatterade biljetter till nöjesparker. Om du planerar att ta en resa till Kalifornien eller Florida då Universal Studios är en nöjespark som du inte bör missa att besöka.

Biljetter till nöjesparkerna är dyrt, särskilt om du köper dem vid grinden. Du kan spara en hel del genom att köpa dina biljetter på nätet och undvika de långa köerna vid parken. Dessa online Försäljningsställen erbjuder stora rabatter. De flesta erbjuder inte återbetalning för oanvända biljetter, andra gör. Vissa skickar de faktiska biljetter genom budfirma för en extra avgift.

Ett. För att få ut det mesta av att köpa e-biljetter, forskning de olika godkända online-biljett webbplatser - affiliate-webbplatser eller Universal Studios egen webbplats - och jämföra priser.

2. När du har beslutat om utloppet för att köpa från, besluta om datum och den speciella typ av biljett du vill köpa.

  • Årskort som är giltigt i ett år från den första dagen av aktivering. Det finns bara 11 kvarter-out datum som redan är markerade. Denna tid på e-biljett kan inte överlåtas och inte tillgängliga i parken. Du får 10% besparingar när du köper denna årskort.
  • Vuxen / barn - Regelbunden försäljningspriset är 55€. Du kan köpa detta online för 45€ vilket ger dig en 17% rabatt.
  • Front of the Line - Denna biljett kommer att få dig i frontlinjen för de valfria åk. Ordinarie pris är $ 129. Du kan köpa den för 90€ på nätet, en klar 8% besparingar.
Hur förvärva rabatterade biljetter till Universal Studios. Årskort som är giltigt i ett år från den första dagen av aktivering.
Hur förvärva rabatterade biljetter till Universal Studios. Årskort som är giltigt i ett år från den första dagen av aktivering.

Tre. Online biljetter är giltiga i 6 månader från inköpsdatum. Var medveten om att den person vars namn står på online köp bör vara den att göra anspråk på biljetter vid elektronisk kiosk eller Universal Studios gästservice räknare.

4. Gör ditt val / s och lägga till dem i din varukorg. När du har betalat, ditt köp kommer att behandlas och en Universal Studios specialist kommer att skicka dig en e-postbekräftelse. Online biljettköp behandlas hela dagen och bekräftelse e-post skickas mellan 3-05:00 samma dag. En 3% administrativ avgift ingår i biljettpriset.

Fem. Skriv ut e-postbekräftelse. Du kommer att använda detta tillsammans med ett giltigt ID med bild (körkort, pass) för att hävda dina biljetter. Det är klokt att göra flera kopior av e-postbekräftelse för att skydda dig mot förlust eller missriktad kopia.

6. Du kan också kolla kontor Credit Union i ditt område. De kan ha rabatterade biljetter som inte är tillgängliga för allmänheten.

Med noggrann planering och lite forskning. Front of the Line - Denna biljett kommer att få dig i frontlinjen för de valfria åk.
Med noggrann planering och lite forskning. Front of the Line - Denna biljett kommer att få dig i frontlinjen för de valfria åk.

7. Ring AAA i ditt område eller den plats där du planerar att åka. AAA kan köpa biljetter i bulk vid högre rabatter och erbjuda dessa till sina kunder som en förlängning av deras tjänst.

8. Hotell bär ibland rabatterade biljetter för att erbjuda sina gäster.

Med noggrann planering och lite forskning

Med noggrann planering och lite forskning, kan du njuta fullt ut av din semester samt dra nytta av några stora rabatter. Bara vara medveten om att du ska köpa online biljetter från legitima och auktoriserade Universal Studios endast säljare. Njut av din bekymmersfri semester och ta massor av bilder.