O2i

Hur förstå långsiktiga fördelar livförsäkring

Term livförsäkring ger täckning för en begränsad eller specifik tid. När försäkringen mandat gått ut, kan försäkringstagaren antingen avbryta försäkringen eller förnya försäkringen sikt årligen genom att betala ökande premier. Denna typ av försäkring ger många fördelar.

  • Om den försäkrade avlider inom den tid som livförsäkring, ska mottagaren av försäkringstagaren får ett dödsfall.
  • Term livförsäkring, till skillnad från andra typer av livförsäkringar, ses som ren försäkring i den meningen att den bygger inga kontanter värde.

Det fungerar som de flesta typer av försäkringar

Det fungerar som de flesta typer av försäkringar. Om inga anspråk arkiveras, kräver en livförsäkring inte en återgång av högvärdiga dollar. Auto försäkring, till exempel, kommer att erbjuda täckning i händelse av en olycka genom att tillfredsställa krav mot den försäkrade. Hem politik försäkring ger täckning för den försäkrade i händelse av hemmet skador som orsakats av en jordbävning eller en brand. Sjukförsäkringen är vanligtvis utfärdas till potentiella kunder som har ingen historia av kronisk sjukdom. Även om händelser som orsakar skada på den försäkrades bil eller hem inte inträffar, inte försäkringsbolagen inte brukar ge återbetalning av premier.

Term livförsäkring är i grunden en typ av död försäkring. Det omfattar det ekonomiska ansvaret för den försäkrade i den olyckliga händelse av försäkringstagarens död.

Hur förstå långsiktiga fördelar livförsäkring. Den mest sällan används och enklaste typen av livförsäkring är under en tidsperiod av ett år.
Hur förstå långsiktiga fördelar livförsäkring. Den mest sällan används och enklaste typen av livförsäkring är under en tidsperiod av ett år.

  • Den mest sällan används och enklaste typen av livförsäkring är under en tidsperiod av ett år. Denna typ av livförsäkring ger en död förmån till den försäkrades förmånstagare om den försäkrade avlider inom ett år efter början av försäkringen. Om den försäkrade avlider efter det ettåriga mandat gått ut och har inte kunnat förnya försäkringen före döden, då försäkringsbolaget behöver erbjuda någon dödsfall till den försäkrades förmånstagare.
  • Ett års sikt livförsäkring används sällan eftersom sannolikheten för den försäkrade dör inom ett år är låg. Premier betalas baserat på denna osannolika sannolikhet.
  • Term livförsäkring är när den försäkrade personen har visat sig vara "försäkringsbara". Till exempel, om den försäkrade personen förvärvar en terminal sjukdom inom en ettårsperiod för livförsäkring och inte dör inom samma år, kommer den personen troligen ses som "försäkra". Detta beror på att den försäkrade inte kan förnya sin livförsäkring på grund av dödlig sjukdom.
  • Det är en fördel som erbjuds av vissa försäkringsbolag som ger garanterad reinsurability. Detta är särskilt användbart för dem som förvärvar en dödlig sjukdom inom deras livförsäkring period, eftersom det kräver inga bevis reinsurability att förnya sin politik.
  • Årlig förnyas (ART) livförsäkring är ofta väljs av försäkringstagarna. Detta är en typ av livförsäkring där försäkringstagaren erbjuds en premie för ett år, och förnyelse är garanterad för ett antal år. Detta varar oftast i 10 till 30 år och ibland, tills försäkringstagaren når 95. De bidrag för denna typ av försäkring ökar när den försäkrade åldrar.
  • Nivå sikt livförsäkringar är ännu vanligare än ART. Denna typ av livförsäkring ger konsekventa premium värden för ett antal år. Detta varar vanligtvis 10, 20 eller 30 år. Premien betalas förblir densamma under hela politiken.