O2i

Hur förbättra värdet hus återförsäljning

I att sätta upp ett hus till salu

I att sätta upp ett hus till salu, är det nödvändigt för parlamentet att vara i toppform för att locka köpare. Om huset till salu är i dåligt skick, kommer potentiella köpare inte lockas att ge upp sina surt förvärvade pengar för ett hus som kommer att bli mer av en skuld än en tillgång. En fastighet eller ett hus för den delen, måste sätta upp endast om det är i gott skick för att skaffa ett andrahandsvärde högre än vad som förväntas.

Om du planerar att sälja ditt hus, läsa om hur du kan förbättra ditt hem andrahandsvärde.

Hur förbättra värdet hus återförsäljning. Gör hem förbättringar.
Hur förbättra värdet hus återförsäljning. Gör hem förbättringar.

  • Gör hem förbättringar. Om du har fördröja gör vissa hem reparation för de senaste åren, nu är det dags att göra det. Reparera skadade väggar och tak, skåp och hyllor, VVS, etc. Detta kommer att avsevärt öka din andrahandsvärde om insidan av huset är välskötta.
  • Paint. Ett skikt av färg är ett enkelt och billigt sätt att jack upp ditt hem värde. Måla både insidan och utsidan av huset med en ljus och neutral färg. Det måste vara lätt för ögonen att locka potentiella köpare. Ljusa färg gör ett rum visas mer rymliga än det egentligen är. När hus jägare ser ett snyggt målade hus som är till försäljning, kommer de att uppmuntras att kolla upp det och kan även tänka på att köpa det.
  • Städa upp. Rengör huset från onödigt skräp. Om du inkluderar dina möbler och andra saker till försäljning, se till att rengöra dem från smuts och damm. Ta bort allt som kan vara tilltalande för köpare som prydnadssaker som inte kompletterar husets stil och design. Varvet och garage måste också städas upp. Weed trädgården, rengöra rännstenen, trimma din gräsmatta och löv rake från trottoaren. Ta bort allt skräp från garaget.
  • Organisera varje rum i huset. Om du har lagt ditt hus till försäljning men fortfarande lever i det, se till att ditt hus är organiserad och snyggt. Presumtiva köpare kommer att få avstängd om huset är rörigt och stökigt. Stoppa undan dina räkningar, hålla dina barns leksaker i en förvaringsbox, stapla upp tidningar och böcker prydligt och glöm inte att göra sängar. Byt blad vid behov.


Om du vill öka ditt hem andrahandsvärde

Om du vill öka ditt hem andrahandsvärde, är det nödvändigt att behålla villkoret om ditt hus och med år innan du bestämmer dig för att lägga den till försäljning. Detta sätt, när det är dags att du bestämmer dig för att sälja den, kommer du inte att dela ut extra pengar för reparationer och andra kostnader för att göra ditt hem säljbar. Det hjälper också att förbättra ditt hus andrahandsvärde om det ligger i en trygg och trevlig stadsdel, nära livsmedelsbutiker, lekplatser och skolor. I denna tid av global recession, räknar varje liten sak när du hissar upp ditt hem andrahandsvärde. Om du är på en stram budget, det finns säkert saker som är billiga att du kan göra för att öka dess värde.