O2i

Hur följa trender penningmarknaden

Borta är de dagar då det är vanligt att människor att ta ett slumpartat inställning till sina pengar. Numera är människor sätter en premie på utbildning sig vara finansiellt kunniga, och alla successivt börjar inse att investera sina medel klokt är en av de viktigaste saker som de någonsin kan göra. Att lära sig att välja starka investeringar är ett ämne som omfattas av många finansbolag klasser, om du vill anmäla dig till en online-ekonomi kurs klicka här för att komma igång med gratis inskrivning information.

Så vanlig fråga är, var är det bästa stället att lägga sina pengar så att de kan njuta av de högsta avkastning och avkastning?

Hur följa trender penningmarknaden. Borsta upp på jargong.
Hur följa trender penningmarknaden. Borsta upp på jargong.

De vanligaste sätten att säkra och investera dina besparingar är att sätta dem i privata banker, köpa statspapper, köpa aktier och obligationer, och investera det i näringslivet. Dessa vägar har mycket olika risker och avkastning, men det finns inte en hundra procent säkra sättet att veta hur väl din investering kommer att göra, skulle det definitivt vara klokt att studera de rådande trenderna penningmarknaden första att de klokaste besluten om var att lägga dina pengar.

Som sagt, hur skulle du kunna hålla jämna steg med aktuella trender på penningmarknaden? Här är några tips som hjälper dig att komma igång:

  1. Borsta upp på jargong. Kom ihåg att bättre hänga med dynamik marknadstrender du måste veta språket först. Friska upp dina kunskaper om relevanta investeringar termer. Få en känsla för spelet genom att läsa de affärsmässiga delarna av ledande tidningar som Wall Street Journal och genom att prenumerera på olika affärer och tidskrifter investeringar. Läs bloggar från pålitliga investerare och finansiella rådgivare och titta affärer kanaler för att hjälpa dig att utveckla dina egna finansiella analytisk förmåga. Du kan också läsa böcker som "The Complete Idiot guide till Investera" som syftar till att bryta ner komplexiteten i investeringstrenderna så att det är mycket lätt att förstå. Efter ett tag skulle du ha tillräckligt grundläggande kunnande för att hjälpa dig att få en djupare inblick i marknadens investera.
  2. Följ 39-veckors glidande medelvärde. Det första steget mot att få en uppfattning om hur marknadsutvecklingen går är genom att regelbundet studera rörelser substansvärdet (NAV) eller aktiekurs en fond. Kom ihåg att titta på långsiktiga trenden för att få en mer solid och korrekt bild av dess prestanda. Du kan försöka www.mytradingsystem.net hjälpa dig att bättre förstå mekaniken i följa och läsa aktuella marknadstrender.
  3. Lär beräkning marknadspris. Finns tillgängliga formler för att förutsäga hur en viss fond kommer att göra, såsom formeln för en 39 eller 40-veckors glidande medelvärde. Läs upp hur man gör detta eller be din investering mäklare.
  4. Lär dig att känna igen handel signaler. Det är en nödvändig färdighet att lära sig läsa investeringar trender och reagera på det. En viktig princip att komma ihåg när man läser marknaden finansiella rörelser är att du ska utveckla ett system som sätter en premie på prisanalys (dvs hur mycket risk på handeln) och rätt timing (dvs. vet när du vill avsluta och minska din förluster).
  5. Lär dig några handelsmönster diagram. Många investeringar specialister använder särskilda diagram mönster för att underlätta deras tekniska analyser av marknadsutvecklingen. Dessa diagram mönster inkluderar Elliot Wave, trendlinjer och kanaler Pris. Dessa kan vara lite för tekniskt för någon som bara vill lära sig grunderna i följande tendenser penningmarknaden, men om du lär dig några av principerna i dessa mönster kan de tjäna som värdefulla verktyg för dig i ditt eget marknadsanalys.
  6. Följ marknaden valutor. Annan investeringsmöjlighet kan du lära dig om är valutamarknaden (eller Forex) marknad, vilket innebär olika marknadsområden valutor för handel. Vet att pengar marknadstrender är mycket påverkas av den globala ned och resningars så det är bra att få lite grundläggande uppfattning om hur dessa olika faktorer arbetar för att påverka varandras resultat.

Följ 39-veckors glidande medelvärde. Lär beräkning marknadspris.
Följ 39-veckors glidande medelvärde. Lär beräkning marknadspris.

Där har ni det! Dessa är bara några av grunderna du kan göra för att hjälpa dig i din analys och studier av trender penningmarknaden. Du kan ta online finansiella klasser om du vill bli riktigt djupgående med dina undersökningar. Uppmuntras av det faktum att det finns så många gratis resurser för att hjälpa dig komma igång i din resa mot finansiell information. Lycka till!