O2i

Hur finansiera - raise med en konst auktion

Konst auktioner är attraktiva sätt att samla in pengar till din sak

Konst auktioner är attraktiva sätt att samla in pengar till din sak. Som sådan, det finns många som försöker göra det. För att vara säker på att du lyckas, är många saker som krävs för dig. Detta innebär en hel del konsekvent pluggning och hårt arbete. Insamling med en konst auktion är mer än bara om att skapa de nödvändiga medlen, utan också innebär en allé av att främja konstnärer, särskilt upp och kommande de som behöver mer PR-evenemang till sin fördel. Konsten auktion kan göras framgångsrikt, även med minimal arbetskraft och uppstartskostnader. Allt som behövs är ett kreativt sinne öppet för många möjligheter.

  • Konstnärer. Den första gruppen måste du säkra är dina artister. Detta är den första investeringen du gör så att du kommer att ha en mycket givande händelse i fingertopparna. Det som är bra nya artister är att du kan få dem lättare. De har ett behov av att främja och du har en väg att göra det. Artister som redan kända kan göra samma sak, men det kan vara lite svårare. Du måste få artister som verkligen in vad du samla in pengar till. Om du får premium konstnärer som tror på vad du gör reklam, kan du förvänta dig verkligen framgång att komma in mycket snabbare. Men detta är inte möjligt utan hårt arbete. Du kanske också vill fokusera på en konstnär åt gången, i vissa fall där man saknar resurser eller länkar marknadsföring.
  • Tema. Temat för din konst auktion är avgörande eftersom det kommer att vara i fokus för din marknadsföring och din händelse. Det är viktigt att ha ett tema i åtanke innan dela ut dessa flygblad och inbjudningar till dina önskade gäster. Dessutom kommer temat att hjälpa dig att avgöra vilken typ av konstnärer kommer du att scouting för.
  • Marknadsföring. Det är ganska tur att det finns många marknadsföring alternativ för konst auktioner. Du kan ha den traditionella offline metoder för att publicera flygblad och ge bort inbjudningar till dina prioriterade gäster. Du kan också skicka genom sociala nätverk, skicka en massa e-postmeddelanden till dina vänner och familj och bara utnyttja alla resurser för kommunikation tillgänglig så att du kan marknadsföra din fond konst auktion höja aktiviteten.
  • Antagning alternativ. Antagning alternativ är också viktiga. Du kanske vill göra händelsen gratis för alla första och öppna konstverk till tittarna. Men om du behöver lite pengar för hyra lokaler och inrätta händelsen, är det förståeligt att ha en rimlig entré avgift. Detta kommer också att hjälpa dig att avgöra hur mycket besökare och intresserade personer du kommer att väntar på ditt evenemang.
  • Publicitet. Tidningar artiklar, recensioner och andra uppföljning former av medieexponering också hjälper dig att få en följande för efterföljande fundraising ansträngningar. Detta kommer också att vara en hjälp för dina artister och din sak.


Avslutning en konst auktion med en smäll är mycket givande

Hur finansiera - raise med en konst auktion. Antagning alternativ.
Hur finansiera - raise med en konst auktion. Antagning alternativ.

Avslutning en konst auktion med en smäll är mycket givande. Du kan verkligen räkna med att få en hel del uppfyllelse och kulturell inlärning av det. Det är också något som kan hjälpa dig jumpstart era önskningar eller orsaker.