O2i

Hur får statliga hjälp att betala för dagis

Är du en ensamstående mamma som saknar finansiella intäkter för att betala för ditt barns dagis? Tycker du det är mycket frustrerande och stressande att gå ihop bara för att se till att ditt barn stannar i ett daghem dag? Om ja, då ryggen är verkligen mot väggen. Men oroa dig inte för att de goda nyheterna är att regeringen ger biståndsprogram och bidrag för att hjälpa låginkomsttagare ensamstående mödrar att betala för dagis. Lär sätt att få statliga stöd betalar för dagis.

Ansök om program statligt stöd

Ansök om program statliga stöd. Kom ihåg att be regeringen bidrar till att betala för dagis skiljer sig från stat till stat. Men du kan hitta och granska "avdelning XX" subventionsprogrammet. Du kan ansöka i programmet online eller i person. Det beror egentligen på de förfaranden som i ditt tillstånd. Hursomhelst, måste du förstå och följa alla rutiner och krav för att tillämpa "avdelning XX."

Tålmodigt vänta tills du vet att du är kvalificerad

Tålmodigt vänta tills du vet att du är kvalificerad. Staten kommer att utvärdera din ansökan att verifiera din examen i subventionsprogram. De kommer att utvärdera dig baserat på din status som en mor, totala månatliga inkomst, adress och antal barn.

Om du är kvalificerad

Hur får statliga hjälp att betala för dagis. Ansök om program statliga stöd.
Hur får statliga hjälp att betala för dagis. Ansök om program statliga stöd.

Om du är kvalificerad, kommer regeringen omedelbart vidta laddning i att betala de flesta av dagis kostnader och du betalar endast en relativt liten mängd själv. Du kommer bara spendera minst 10 dollar i veckan för att betala för dagis. Var noga med att registrera ditt barn i ett centrum som accepterar "avdelning XX" subventionsprogrammet och att centrum ger alla fakta dagvård och information till regeringen så att din subvention kontinuerligt kommer att vara aktiva.

Kontakta din auktoritet statlig utbildning. Detta är speciellt för studerande mödrar som fortfarande är aktiva i sina studier och har åtagit sig att uppgradera. Veta om du är berättigad nog att be om statliga bidrag för att betala för ditt barns dagis. Bekräfta din behörighet till ditt lokala utbildning kontor eller så kan du kolla på grants.gov.

Maximera din skattelättnader

Maximera din skattelättnader. Försiktigt specificera varje självdeklaration du har skapat och hävdar varje kostnader barnomsorg du gjort för att be om skattelättnader. Vet de olika skattelättnader som du som student mamma eller en låg inkomst ensamstående mamma kan maximera. Nå IRS antingen thru telefon eller deras hemsida för att lära sig hur man kvalificera sig för dessa krediter.

Veta om din staten erbjuder pre-k skolgång

Veta om din staten erbjuder redan k skolgång. Pre-K eller Pre-Kindergarten skolgång är en regering assisterad dagvård avsedd för 3-4 år gamla dagis barn. Lär dig särskild hjälp av regeringen för Pre-K-program beroende på vilken stat du är i.

Ansök om program statligt stöd. Tålmodigt vänta tills du vet att du är kvalificerad.
Ansök om program statligt stöd. Tålmodigt vänta tills du vet att du är kvalificerad.

Lär olika statliga bidrag som distribueras till lokala religiösa och ideella organisationer eller samfund. Kontakta dessa myndigheter och samhällen för att fråga om de erbjuder dagvård stipendium.

Kom ihåg att det finns flera biståndsprogram och bidrag som regeringen erbjuder att betala för dagis, men dessa varierar från ett land till ett annat. Utnyttja att veta och lära sig alla dessa program och du kommer snart att få hjälp med att betala för ditt barns dagis.