O2i

Hur får man ut ur en försäljning nedgång

Försäljning nedgångar har hänt förut och kommer att hända igen. Några av dem är förutsägbara och påverkbara, medan vissa inte, och i bästa fall bara kan hanteras. En nedgång kan orsakas på grund av olika skäl, och dessa kan vara vilken som helst eller en kombination av följande:

Hur får man ut ur en försäljning nedgång. Lyssna på din kund.
Hur får man ut ur en försäljning nedgång. Lyssna på din kund.

 1. En internationell händelse som orsakat spridningseffekter i varje ekonomi, som tsunamin.
 2. Naturliga och cykliska ekonomiska recessioner som lågkonjunkturen som händer nu.
 3. Särskilda branschfrågor som turistnäringen drabbas på grund av naturkatastrofer, etc.
 4. Personliga frågor som en ansamling av stress på grund av konkurrens, tryck uppnå mål inom de tidsfrister inför hinder, etc.

Hur försöker vi se till att de flesta av de nedgångar och sina värsta effekter kan undvikas? Några sätt att göra det är följande:

 1. Inse kortsiktiga och uppnåeliga försäljning.
 2. Gå inte för lång tid projektet med stor avkastning, utan fokusera på vad som är uppnåeligt i denna försäljningsperiod.
 3. Få professionell eller expertråd på att stärka din försäljning beck och aktivitet, och sättet att röra sig framåt under lågkonjunktur.
 4. Se hur bästa säljkåren gör sitt jobb.
 5. Trail med de bästa, även om det inte från din bransch och se hur de slår nedgången, du kommer definitivt att få idéer och energi att föra tillbaka till ditt arbete.
 6. Förvara inte tillsammans med pessimister eller människor som tömmer din positiva energi.
 7. Vara med dem som uppmanar er att tänka framåt, tänka annorlunda och tänka positivt.
 8. Tror inte negativt och inte låta någon annan göra det åt dig.
 9. Med ovanstående också öppna dig för nya idéer och innovativa sätt att sälja dina produkter.
 10. En annan produkt eller en annan inställning till försäljningen av produkten kan ge annorlunda och bättre resultat, men tänk på att vilt innovativa idéer kan vänta.
 11. Medan uppleva lågkonjunktur, är behovet av timmen att strategier för att säkerställa överlevnaden och även framgång.
 12. Forskning varför nedgången skedde, anledningen till att du inte är bättre förberedda för det kan vänta till en annan gång.
 13. Vet hur du känner, varför du känner det, att du inte är ensam i dina känslor, och att det är helt naturligt att känna som du gör.
 14. Att ha ett handtag på situationen hjälper dig att hantera det bättre.
 15. Du kommer att vara mer medvetna om att detta är en övergående fas och din attityd kommer att hjälpa dig att få ut ur lågkonjunkturen och tillbaka till den vinnande läge.
 16. Om nedgången beror på saker utanför din kontroll, sedan ta en paus för att lossna från frågorna, vilket kan ge ett bättre perspektiv - saker kan alltid tänkas igenom bättre med en cool sinne.
 17. Om du har en klar uppfattning om vad som orsakade nedgången eller hur att rida den och göra den bättre, så sitter inte tillbaka, ta tyglarna och gå ut - komma på framåt läge och tydliga saker.
 18. Aldrig undergräva ditt självförtroende eller attityd.
 19. Gör en lista över alla dina färdigheter och din framgångshistorier.
 20. Inse att detta inte är berättelsen om ditt liv, men bara en händelse i det, som snart kommer att passera.
 21. Det kommer att passera bra om du vet att du är skicklig nog att ta itu med det.
 22. Gör mer av en investering i dig själv genom att använda minskade aktiviteten för att läsa upp, få utbildad och lägga till dina kunskaper.
 23. Granska din försäljning kit - ser det ut och låter så bra som det gjorde när den skapades? Hur kan du göra det bättre?
 24. Lyssna på din kund. Hör varför han inte köper och sedan försöka förbättra det specifika området.

Det är du i försäljningen lågkonjunktur och det är ni som kommer att behöva komma ut. Det kommer att vara din attityd, färdigheter och familj och vänner som hjälper dig i detta arbete för att lyckas. Och lyckas du kommer - med en positiv attityd och viljan att slå försäljningen nedgången!