O2i

Hur får man hjälp att hitta en forskning och utveckling jobb

Forskning och utveckling jobb kan vara mycket utmanande

Forskning och utveckling jobb kan vara mycket utmanande, men givande. De mest kvalificerade kandidater till detta jobb måste ha avslutat universitetsexamen utbildningsnivå med en forskning eller avhandling komponent. Men de som är mindre kvalificerade endast hyras för stöd.

Forskning och utveckling har en större räckvidd eftersom det kan täcka ett stort utbud av företag, positioner, produkter och tjänster. FoU är processen att utforska nya idéer som kan tillämpas på produkter, tjänster, system och processer.

Hur får man hjälp att hitta en forskning och utveckling jobb. Om du är i din sista år på college, kontakta din karriär rådgivare.
Hur får man hjälp att hitta en forskning och utveckling jobb. Om du är i din sista år på college, kontakta din karriär rådgivare.

Här är några steg att följa när hitta en forskning och utveckling jobb.

  • Om du är i din sista år på college, kontakta din karriär rådgivare. Ofta har de en lista över sannolika arbetsgivare som söker sökande för forskning och utveckling.
  • Marknaden för forskning och utveckling jobb sköts av rekryterare eller organ i större utsträckning än andra jobb, så hitta hyra organ i önskad stad. Det bästa sättet att hitta rekryteringsföretag är att få en förteckning över organ från ditt lokala bibliotek eller sök på nätet. Även biblioteken ger ett bredare spektrum av forskning branscher, kan du fortfarande använda webben och inkludera de branscher du hittade i din lista. Skriv ner alla rekryterare som intresserar dig och kontakta dem. Alltid hitta tid att träffa rekrytering specialist personligen och säkra en intervju snarare än bara att skicka ditt CV på nätet.
  • Ansök online. Jobbsökande har blivit en lätt uppgift att göra eftersom internet utvecklats. Använd jobbsajter på nätet, t.ex. www.Dice.com där du kan söka efter lediga jobb relaterade till FoU Den har också en option att söka efter relevanta jobb i önskad stad, stat, och även land.
  • Gå tillbaka till de närmaste resurser du har: din familj. Fråga om medlemmarna i din familj känner företag med lediga tjänster inom FoU och berätta om din strävan att arbeta som forskare. Träffa dina vänner och berätta om dina planer. De kan också ha anslutningar i stora företag och oftast stora företag har denna typ av avdelning. Om du redan är anställd i ett visst företag, men fortfarande anser landning på en forskning och utveckling jobb, hitta branschtidningar i din bransch eller beställa frågor baksidan av det. Vissa tidskrifter som hjälper dig i ditt sökande inkluderar "Sjukhus och nätverk hälsa", "Omvårdnad Spectrum" och "Nurseweek" som alla talar om sjukvården. Dessa tidskrifter innehåller information om nätverk, seminarier, workshops och andra evenemang som du kanske vill delta i som hjälper dig med din sökning.
  • Söka hjälp från professionella organisationer inom det företag som du skulle vilja vara en del av. Känna till tidtabeller för sina mässor, evenemang nätverk, banketter och andra sammankomster där du kan träffa människor inom organisationen som kanske kan hjälpa dig att få din önskade jobbet.
  • Bli en del av din lokala, statliga eller nationella handelskammare och njuta förmåner såsom medlem katalog, tillgång till aktiviteter och evenemang i kammaren och massor av arbetstillfällen. Delta så många händelser som du kan, och få tid att mingla med resten av medlemmarna. Som din familj och vänner, kan de andra medlemmarna i organisationen hänvisa dig till en forsknings-och utvecklingsavdelning i företagen de arbetar i.