O2i

Hur får man ett visum student kreditkort

Innan du får ut i "verkliga världen"

Innan du får ut i den "riktiga världen", kan det hjälpa att börja bygga din kredit. Du behöver kredit för att göra nästan vad som helst i dessa dagar. Arbetsgivare tittar ofta på din kredit värdering med hjälp av din trovärdighet med kredit för att få en uppfattning om hur trovärdig du skulle vara som en anställd.

Hur får man ett visum student kreditkort. . Ingen årsavgift.
Hur får man ett visum student kreditkort. . Ingen årsavgift.

Ungdomar börjar ofta bygga kredit genom att köpa ett visst objekt, till exempel en bil, eller en förlovningsring på kredit. Långivaren är ofta återförsäljaren eller butiken där du köpte den. Dessa typer av lån kallas annuitetslån. Men medan dessa inköp kommer säkert att hjälpa dig att bygga kredit, kommer de inte hjälpa dig att lära dig att använda en revolverande kredit, vilket är vad ett kreditkort är.

Du brukade ha för att få ett förbetalt kreditkort för att börja bygga kredit. Nu finns det många alternativ för en student att få ett vanligt kreditkort. Här är några saker att titta efter.

  • . Ingen årsavgift Det finns så många kort ute med inga årsavgifter, ska du inte behöva betala för ett kort - även om du får ett belöningar kort.
  • Låg ränta. Helst ska du inte bära mycket, om något saldo på ditt kort. Du bör alltid sträva efter att betala det av fullt ut varje månad. Ironiskt dock, vissa tror att du kommer att bygga din kredit värderingar snabbare om du ibland göra en liten balans. Resonemanget är att det baseras på din förmåga att använda kredit klokt. Om du betalar bort det varje månad, då är man inte riktigt med kredit. Så att bygga kredit, kan du utföra en balans ibland.
  • Belöningar kort. Med alla alternativ där ute dessa dagar, är det ofta klokt att få ett belöningar kort av något slag. Men akta dig för potentiell fallgrop här. Om du måste betala en årlig avgift eller en högre ränta för att få belöningar kort, då är du antagligen betala mer än förmånen är värd! Gör detta det sista av de viktiga saker att titta efter.

Innan du får ut i "verkliga världen". Låg ränta.
Innan du får ut i "verkliga världen". Låg ränta.

Det finns massor av webbplatser där ute som kommer att hjälpa dig att hitta ett studentvisum. Visas hemsidan själv har en elev avsnitt. usa.visa.com Andra webbplatser som Credit.com , Creditcards.com , Och Findcollegecards.com alla erbjuder hjälp med att hitta en student kreditkort.

När du har ditt kort, är det viktigt att du lär dig att använda den klokt. De val du gör nu kan påverka ekonomiska beslut för många år framöver. Inte bara kommer din kredit värdering påverkar din ränta på framtida köp, men som nämnts ovan är det ibland används av en potentiell arbetsgivare och är också ofta används av din auto försäkringsgivare. Du kan betala högre försäkringspremier, eller förlora en potentiellt bra betalande jobb eftersom du var vårdslös med ditt kreditkort. Din kredit värdering har en räckvidd långt större än många tror. Så använd ditt kreditkort klokt!