O2i

Hur får man ett jobb i kriminalteknisk redovisning

Forensic Accounting är en kombination av redovisning och undersökande färdigheter, oftast iller ut företagets bedrägeri, förskingring eller hålla reda på vart pengarna går. Forensic Accounting är en mycket mer spännande jobb för många än standard bokföring, i en ålder av gigantiska företag bedrägerier som Enron efterfrågan på rättsmedicinska revisorer har ökat, så det finns stort utrymme för en karriär inom kriminaltekniska redovisning. Den här artikeln innehåller enkla instruktioner om hur du får ett jobb inom kriminalteknisk redovisning. Det bästa sättet att börja är genom att få en examen i redovisning, om du inte redan har en, kan du klicka här för gratis information om utmärkta online grad program.

Hur får man ett jobb i kriminalteknisk redovisning. Klicka här.
Hur får man ett jobb i kriminalteknisk redovisning. Klicka här.

Färdigheter och kvalifikationer

Ett jobb i kriminaltekniska redovisning kräver slutförandet av utbildningskvalifikationer för revisorer och / eller revisorer enligt följande:

  • En kandidatexamen eller högre examen i redovisning eller en MBA med inriktning mot redovisning.
  • Säkra en auktoriserad revisor (CPA) ackreditering, rensa alla fyra delar av CPA undersökning inom en period av 18 månader, dock inte alla på en gång.
  • Säker certifiering från Association of Certified Fraud Examinatorer (ACFE) - certifieringen Certified Fraud Examiner (CFE). Detta kräver en 4-årig kandidatexamen, 2 års arbetslivserfarenhet, och passerar en annan 4-delar undersökning.
  • Kunskaper som krävs inkluderar en fallenhet för siffror, forsknings-och analytisk förmåga, undersökande förmågor, en uppmärksamhet för detaljer och en grundlig kunskap om redovisningspraxis och etik.
Färdigheter och kvalifikationer. Ansvarsområde och sysselsättning vägar.
Färdigheter och kvalifikationer. Ansvarsområde och sysselsättning vägar.

Ansvarsområde och sysselsättning vägar

Kriminaltekniska revisorer är främst bedrägeri utredare som hjälper regeringen, brottsbekämpning och företagsenheter i bedrägeri upptäckt och förebyggande. Som en rättsmedicinsk revisor, kan du antingen arbeta för regeringen eller federal organ såsom FBI, SEC, IRS, ATF eller relaterade statliga myndigheter, alternativt fungera som en kriminalteknisk revisor på företagets löner eller som egen företagare oberoende konsult eller en avlönad konsult i en revisionsbyrå.

En rättsmedicinsk revisor uppgift, enligt ACFE innebär kompetens inom fyra huvudområden: (a) finansiell och transaktioner redovisning, (b) brottslig verksamhet, (c) undersökning, och (d) rättsliga konsekvenser och principer. Juridisk bakgrund kan betecknas som utredare, interna eller externa revisorer, juridik personal verkställighet eller revisorer regeringen. Som en rättsmedicinsk revisor kommer du att arbeta med en rad olika bedrägerier som skatteflykt, förskingring, penningtvätt, försäkringsbedrägeri, gömmer tillgångar i jurisdiktioner, identitetsstöld, bedräglig bokföring etc.

Löner för nyligen kvalificerade kriminaltekniska revisorer är mellan 22.390€ och 44.780€ beroende på utbildning meriter och tidigare arbetserfarenhet, om något. Proffs med fem eller fler års erfarenhet kan tjäna löner över 60000€ och uppåt.

Forensic Accounting anses vara bland de 20 'hetaste' jobb i USA idag, och det är lätt att komma igång med denna karriär med ett webbaserat bokföringsprogram examen . Med fler och fler finansiella frågor och redovisningsfrågor skandaler upptäcks kan ett jobb i Forensic Accounting vara bara jobbet för en företagsam och säker individ som du!