O2i

Hur får man en investerares inteckning

När någon försöker köpa en bit av egendom

När någon försöker köpa en bit av egendom, oavsett om det är kommersiellt eller bostäder, behöver de ofta en inteckning. Det är inte samma typ av inteckning som krävs för att köpa hem du bor i. långivare överväga en investerare inteckning mer riskabelt. På grund av detta, det finns fler regler och oftast högre räntor.

Hur får man en investerares inteckning. Långivare kräver normalt en mycket högre handpenning på en investerares inteckning.
Hur får man en investerares inteckning. Långivare kräver normalt en mycket högre handpenning på en investerares inteckning.
  1. Långivare kräver normalt en mycket högre handpenning på en investerares inteckning. Detta sätt, om du går bort, är du personligen ut en rättvis del av lånet. På ett personligt lån, kan du lägga bara down 0 - 10%. På en investerares inteckning, är det mer sannolikt att vara minst 20 - 35%.
  2. Bolåneräntorna har kommit ner igen. men Investors bolåneräntor ofta kommer att vara mycket högre. Beroende på längd och typ av lån, och hur mycket kvalificerat du måste göra, kan det vara så hög som 15 - 20%. För ett kortsiktigt lån kan det vara acceptabelt. För ett längre lån, kan det döda säkerligen lönsamheten på din investering.
  3. Det finns en mängd olika organisationer som är villiga att låna ut pengar till investerarna. Några, som Fannie Mae, har väl definierade program. Du kommer att behöva gå igenom en hel del fälgar för att få ett lån. Däremot kommer dina priser förmodligen mycket lägre än några alternativ.
  4. Olika banker och låneinstitut lånar också till investerarna. De kommer alla att ha sin egen uppsättning regler och kvalifikationer som du måste uppfylla. Du kan kontrollera de flesta långivare webbplatser för att få en uppfattning om deras behov. Du kan också hitta en inteckning mäklare som specialiserat sig på investerare inteckningar. Om du ska göra detta ofta, kan en inteckning mäklare vara en värdefull tillgång för att hjälpa dig hitta den lämpligaste långivaren för varje situation.
  5. Det finns också "hårda pengar". Detta kan vara den enklaste typen av lån att få, men det är också den dyraste. Dessa typer av bolån är oftast för människor som kommer att vända fastigheter runt ganska snabbt. Du får betala 18% ränta för den tid du har lånet så att du verkligen inte vill hålla det väldigt länge. Däremot kan du ha mycket lägre dokumentationskrav. Du kommer antagligen behöva komma med en ganska hög handpenning though. En sökning efter hårda pengar långivare kan hjälpa dig att hitta några tillgängliga långivare i ditt område.

Liksom de flesta saker

Liksom de flesta saker, desto fler hoops krävs för att hoppa igenom, desto bättre affär i slutändan kan vara. Men det kanske inte alltid är det bästa för just din situation. Oavsett din avsikt med förvaltningsfastigheter, se till att du har att göra med en ansedd långivare. Försök att få den bästa ränta du kan eftersom du vet aldrig när du kan ha den egenskapen längre än du tänkt. Och vara beredd att ge en stor mängd dokumentation, även för hårda pengar.