O2i

Hur får man en i hemmet näringspolitik

Om du har en hög verksamhet underhåll hem då du behöver en i hemmet politiken affärer så att du kan hantera din utrustning, lager och skulder skada. Villaägare försäkringar fungerar i de flesta typer av företag men i hemmet politiken har en djupare omfattning säkerhet, vilket är en god investering för ditt hem affärer. Nedan finns steg och guider om hur man får en i hemmet näringspolitik.

  • Välj önskad försäkring. Lista hela din verksamhet inventering. Beräkna och notera de kostnader i ditt lager för att hjälpa dig att välja den försäkring som du behöver för att få en i hemmet näringspolitik.
  • Identifiera och räkna upp de människor som är involverade i din verksamhet. Inkludera anställda, kunder och sjöfartsnäringen och leverans människor som besöker ditt hem. Denna grundläggande information kommer att hjälpa dig att avgöra om du har en hög skuld i ditt hem affärer. Ansvaret nivån i ditt hem affärer kommer att avgöra vilken typ av i hemmet näringspolitik som du behöver.
  • Jämför slags täckning och hem affärer gränser. Kommunicera med din favorit husägare försäkringsagent. Du måste ha en bra relation med din agent så att han kan avslöja för er vilken typ av täckning och hem gränser företag som du behöver. Be om en skriftlig offert från din agent.
  • Kommunicera med prime försäkringsbolag. Fråga allt du kan på i hemmet företag erbjuder. De flesta stora försäkringsbolag erbjuder paket politik som kommer att ge dig skulden, inkomstbortfall hem affärer försäkringar och sakförsäkring.
  • Möt agenter önskade försäkringsbolag. Schemalägg ett möte med försäkringsombud om du är intresserad av den information som de har gett dig. Ta din lista över företag utrustning, för information och produkter inventering så att du kan väl diskutera specifika priser och täckning. Få sina skriftliga offerter och analysera för att hjälpa dig att avgöra.
  • Möt professionella organisationer och små företagsgrupper. Försäkringar på i hemmet affärsgrupper kan intressera dig. Att ha en koncern kan hjälpa dig att få en lägre skattesats för en i hemmet näringspolitik eftersom de kan förhandla för din räkning. Delta i en koncern kan kosta dina pengar, men det är värt det om du ska spara pengar för att få försäkring för ditt hem affärer.
  • Sammanställa skriftliga offerter och göra en jämförande analys. Analysera priser, omfattningar och begränsningar politiken så att du kan identifiera vad som är bäst för ditt företag. Välj 2 till 4 i hemmet affärer politik och samråda agent om de vill förhandla med önskad pris.
  • Analysera olika typer av in-home affärspolitik innan de undertecknar ett kontrakt. Du måste få det mest fördelaktiga politiken. Din offert måste matcha önskad in-home näringspolitik.


Hur får man en i hemmet näringspolitik. Välj önskad försäkring.
Hur får man en i hemmet näringspolitik. Välj önskad försäkring.

Om du fick en i hemmet näringspolitik och husägare försäkring från samma bolag kan du spara pengar på försäkringspremier. Innan du öppnar ett hem affärssystem, se till att du kan utnyttja en försäkring för att skydda ditt företag. Kontakta handelskammaren i ditt område för att få en lista över företagsgrupper som kan hjälpa dig.