O2i

Hur får man en familj citat sjukförsäkring

Att se till att din familj är täckt av sjukförsäkringen är ett av de bästa sätten du kan ge för deras långsiktigt skydd. De flesta familjerna har råd med en eller två läkarbesök ur fickan, men i den olyckliga händelse av en allvarlig olycka eller sjukdom, som har rätt sjukförsäkring för hela familjen kan betyda skillnaden mellan bra och dåliga vård.

Det är lätt att få en familj citat sjukförsäkring. Det är bäst att få flera offerter innan du väljer det som är rätt för din familj.

Hur får man en familj citat sjukförsäkring. Samla familjen information.
Hur får man en familj citat sjukförsäkring. Samla familjen information.

  1. Samla familjen information. Innan jag ett citat från något försäkringsbolag, behöver du information om varje medlem i familjen som behöver försäkras. Vanligtvis ingår: födelsedatum och kön för varje familjemedlem, information om tobaksbruk, pedagogiska statusen för barn över 18, och behandlar inte alla försäkringsbolag kräver samma information, men de flesta kräver åtminstone dessa bitar av information.
  2. Välj var att få en offert. Du kan få en offert genom att besöka en lokal Försäkringskassan, ringa försäkringsbolaget, eller använder Internet för att söka efter citat.
  3. Om du väljer en lokal Försäkringskassan, kan du hitta en genom att be vänner eller släktingar att hänvisa dig till byråer som de använder och litar på. Försäkringsbolagen har agenter som kommer att göra jakten för offerter för dig. Du kan också hitta en genom att titta i gula sidorna i telefonkatalogen eller genom att besöka en webbplats som Växel som fungerar som de gula sidorna. När du hittar en byrå som du vill använda, telefon för ett möte.
  4. Om du väljer att ringa försäkringsbolaget direkt, måste du ringa flera försäkringsbolag för att få olika citat. Återigen kan du be om remisser från vänner eller släktingar eller hitta företag i gula sidorna.
  5. Om du väljer att få offerter från internet, det finns flera webbplatser som ger flera offerter med en begäran. försäkring , familjens sjukförsäkring och netQuote är bara några av de webbplatser som kan hjälpa dig att hitta citat.
  6. Jämför offerter. Bara för att en är den lägsta betyder inte att det är den bästa. Jämför självrisker, samarbete betalar och vad planerna gör och inte täcker. Välj den försäkring som erbjuder den bästa täckningen som du har råd. Ja, vill du få den bästa kursen, men du vill också få ut det mesta täckning för dina pengar. Ibland är det bäst att betala lite mer för bättre täckning.