O2i

Hur får internet recensioner och omdömen

Marknadsföring ditt företag är konventionellt görs genom att ge ut flygblad, reklam på skyltar, och genom mun till mun. Det finns dock ett sätt att främja ditt företag som lätt kan spridas över hela ditt land och även över hela världen. Det betyder att främja är Internet.

När du sätter upp dina produkter och tjänster på nätet, kan man visa vad ditt företag handlar om, hänskjuta det till en vän, och även få recensioner och omdömen från dem som har använt dina produkter eller har upplevt dina tjänster. Att få dessa goda recensioner och omdömen kommer att dra ditt företag upp i fråga om popularitet och få förtroende hos dina mål kunder. Så här är några tips om hur du får Internet recensioner och omdömen.

  1. Forskning om vad de mest högt uppsatta webbplatser som gör recensioner är. Skriv ner en kort steg för steg instruktioner om hur man gör en översyn. Lägga ut instruktionerna ger din målgrupp recension beslutsfattare lättare att publicera sin översyn. För varje av dessa webbplatser, sätta denna uppsättning instruktioner, så att dina kunder kan besöka någon av dem och kan lätt förstå vad de ska göra.
  2. Minns dina kunder som har varit nöjda med dina produkter eller dina tjänster. Kontakta dessa kunder och börja med att fråga dem om de mår bra. Se till att du gör det klart för dem att du bara ställa en lite av sin tid. Sedan frågar från dem vad effekten av vad ditt företag erbjuder har gjort dem. Be dem att betygsätta det från 1 till 5, där 5 är mycket tillråda för andra människor och 1 är inte tillråda alls. Efter det, fråga dem om de skulle vara glada att skriva en kort genomgång om ditt företag och hur du har sörjt för dem.
  3. Om de kunder du har ringt samtycker att skriva en recension för ditt företag, tacka dem och informera dem om att du kommer att e-posta dem en lista över recension webbplatser där de kan lägga sina vittnesmål. Berätta för dem att de kan följa de anvisningar som anges i varje webbplats. De kan välja att skriva för alla eller kan också välja att skriva bara för en plats. Efter det, artigt be datum för när du äntligen se deras rekommendation inlägg. Har urskilja dem att du ser fram emot att läsa vad de skriver. Att göra detta kommer att ge dem ansvar att komma med ett datum och kommer eventuellt att göra det den dag de kommer att nämna.
  4. Efter att ha konstaterat att de redan har skrivit sin rekommendation, kontakta dem igen. Var väldigt tacksamma för att ge dig den tjänst. Få dem att känna att de har gjort en något mycket bra och att du är stolt över vad de har skrivit.

Hur får internet recensioner och omdömen. Forskning om vad de mest högt uppsatta webbplatser som gör recensioner är.
Hur får internet recensioner och omdömen. Forskning om vad de mest högt uppsatta webbplatser som gör recensioner är.

Några exempel på översyn webbplatser inkluderar epinions.com och consumerreports.org. Vissa webbplatser tillgodose direkt till en specifik publik, som dpreview.com för digitalkameror, notebookreview.com för bärbara datorer och liknande.

Se till att uppriktigt inte ta för mycket av deras tid eftersom dessa människor kan vara upptagen. Du bör vara medvetna om att de kan bli irriterade om du pratar med länge. Var rakt på sak när man ber denna ynnest från kunder.