O2i

Hur får gratis saker från rörliga försäljning

Med undantag för hosting garage försäljning, kan du också pengar på saker du har fått gratis genom att besöka rörliga försäljningen. Flytta försäljning sker när människor flyttar från en plats till en annan vill bli av med överskott saker eller objekt som de inte kommer att använda längre. Även denna försäljning har för avsikt att få en liten mängd kontanter ur sina produkter, kan du lyckas få objekt för fritt gemenskapens rörliga försäljningen genom att följa stegen nedan:

Hur får gratis saker från rörliga försäljning. Sök tidningar och tidskrifter för att flytta försäljning.
Hur får gratis saker från rörliga försäljning. Sök tidningar och tidskrifter för att flytta försäljning.

  • Sök tidningar och tidskrifter för att flytta försäljning. Vara på jakt för att flytta försäljningen annonseras i tidningar och tidskrifter. När du hittar en rörlig försäljning läsa annons för att se om annonsen säger något om föremål som de ger bort gratis. Om annonsen inte säga något om detta, skriv ner detaljerna i annons i ett papper ändå. Du kanske kan övertyga värd för rörliga försäljningen för att ge dig några objekt gratis när du besöker deras ställe. Men om du inte hittar en annons som nämner ger artiklar bort gratis, sätta denna annons på toppen av din lista.
  • Söka på internet för att flytta försäljningen. Om du fortfarande sugen på gratis artiklar i rörliga försäljningen efter ansträngande tryckt material, kontrollera Internet för online reklam på rörliga försäljning. Du kan göra detta genom att skriva in "fria rörliga försäljning" eller andra liknande sökord och se om det återkommer något. Du kan också välja att lägga namnet på de platser du är villig att plocka upp föremål från i dina sökningar. Det skulle vara en besvikelse när efter äntligen spotting en rörlig försäljning erbjuder gratis artiklar, du upptäcker att den rörliga salu ligger för långt bort från din plats. En webbplats kan du prova att söka efter gratis rörliga försäljning objekt är Freebeezzz
  • Gå till den rörliga försäljning och få din gratis objekt. När du har samlat alla de rörliga försäljningen som du kan hantera, besöka platser i rörliga försäljningen. Var noga med att gå till de rörliga försäljningen tidigt, annars alla goda objekt kommer redan borta när du kommer dit. Starta en sökning efter gratis artiklar genom att gå till platser där du är säker på att få gratis artiklar. När du kommer dit, be om gratis artiklar och bläddra platsen för att titta på de andra objekt som de erbjuder. Om du ser objekt som du tror att du kan sälja till ett högre pris, kan du också välja att köpa dessa poster.
  • Gör en överenskommelse med den rörliga försäljningen värd. Vad gör du om du besöker en rörlig försäljning och hitta en massa saker som du kan sälja till ett högre pris? Berätta värd för rörliga försäljning som du är villig att få alla sina artiklar om du kan få några av dem gratis. Du skulle få ett "ja" för det mesta som människor värd rörliga försäljningen vill bli av med poster så snabbt som möjligt.


Var beredd på att ha ett fordon är redo att pickup rörliga reaprodukter

Var beredd på att ha ett fordon är redo att pickup rörliga försäljning objekt. Det finns tillfällen när människor som är bråttom att flytta ut ger alla sina artiklar gratis bara för att göra sig av med övervikt. Du bör också vara känslig att tala om objekt med rörliga försäljningen värd som du aldrig känner till historien bakom dessa poster.