O2i

Hur får ett lån skuldkonsolidering

Beslutet att konsolidera dina räkningar till en betalning kan vara ett mycket klokt beslut om du har många öppna konton. Många väljer att konsolidera grund av enkelheten inblandad i endast ha en faktura. Andra som det faktum att de inte behöver betala olika räntor till flera källor. Kort sagt, med en faktura gör saker enklare. Det sparar också mycket pengar i det långa loppet, eftersom det blir lättare för en person att betala ner en faktura i motsats till många.

Antalet ett sätt att få ett lån skuldkonsolidering är att använda säkerheter, till exempel ditt hem. För övrigt är konsolideringslån också ibland kallas bostadslån eget kapital, eftersom du lånar pengar på det kapital som du har tjänat i ditt hem. Generellt gäller att ju längre du har ägt din bostad och ju mer pengar du har betalat på det, desto mer kommer du att kunna uppnå.

Det finns några fångster till skuldkonsolidering lån men. På grund av det faktum att din främsta skälet för att ta emot detta lån är att betala dina skulder, kommer många företag att placera pengar i deposition som kommer att betalas ut till lämplig kreditkort och företag skuld. Detta säkerställer att du hanterar alla räkningar som behöver hanteras och hamna endast ha en skuld, vilken är din konsolidering lån.

Följande steg kommer att behövas för att uppnå ett lån skuldkonsolidering genom beroende långivare du väljer.

 1. Räkna upp allt - Om du vill få ett lån skuldkonsolidering, är det första steget kommer att ta reda på exakt hur mycket du är skyldig. Du kan göra detta genom att samla alla dina återkommande räkningar (kreditkort och lån) och lägga upp summorna. Du kommer att vilja säkra ett lån för detta belopp eller så nära den som möjligt. Om du inte kan säkra ett lån till ett belopp av din skuld, det finns egentligen ingen anledning att få detta lån för att överföra en del av din skuld om du inte kommer att få betydligt lägre ränta än din nuvarande priser.
 2. Leta efter en långivare

  Hur får ett lån skuldkonsolidering. Leta efter en långivare.
  Hur får ett lån skuldkonsolidering. Leta efter en långivare.

 3. Leta efter en långivare - Tack vare Internet, bör leta efter en långivare vara en av de enklaste steg du kommer att stöta på i denna process. Se till att du tittar på många erbjudanden och företag innan du bestämmer dig för att nöja sig med ett företag. Kom ihåg att din första erbjudandet är oftast inte det bästa erbjudandet. Shopping kommer att säkerställa att du får de bästa räntorna och villkor som möjligt.
 4. En bra idé är att skapa ett dokument med namn på företag

  En bra idé är att skapa ett dokument med namn på företag, deras erbjudanden och deras priser. Detta gör att du kan se en jämförelse sida vid sida och göra beslut vem du ska kontakta mycket lättare. En annan bra idé är att be folk du känner som familj och vänner, om de långivare som de har använt tidigare. Detta kommer att ge dig några bra alternativ och en del namn och företag du kanske vill undvika.

  Välj långivaren för dig

 5. Välj långivaren för dig - I steg två, minskat ner dig långivare som kan fungera för dig. Nu är det dags att plocka en av långivarna och ansöka om ett lån. Om du har svårt att plocka en långivare, kan du schemalägga alltid en tid att tala med en av lånet representanter i de företag som du gillar. Vanligtvis kunna tala med någon kommer att ge dig en idé om du är bekväm att arbeta med företaget eller inte.
 6. Lämna in en ansökan och all nödvändig information - När du har gjort valet, är det dags att skicka in din ansökan. Beroende på långivare, måste du fylla i en ansökan och lämna in ett antal föremål från hänvisningar till formulär inkomstskatt. Vanligen kommer du att bli tillfrågad om din ID-kort, personnummer, information om arbeten och eventuellt kolla stubbar och andra inkomstkällor.
 7. Naturligtvis beror den nödvändiga informationen om långivaren. Din bästa insats är att fråga långivaren vad som är nödvändigt i samband med ansökan så att du kan samla objekt och skicka dem med din ansökan för att påskynda processen.

 8. Skicka in dina skulder Records - När du når ett lån skuldkonsolidering, har långivaren ofta du skickar dina kreditkortsuppgifter så att de är medvetna om alla räkningar du ska betala av. Vanligen när ditt lån går igenom, kommer pengarna att placeras i deposition och därifrån kommer räkningarna att betalas ut. När din ansökan har godkänts, måste du ha din skuld poster på filen med långivaren för att fortsätta.
 9. Stäng lånet

 10. Stäng lånet - När du har skickat alla papper och skulden information och ditt lån har godkänts, är allt du behöver vänta för lånet för att stänga. Generellt kommer lån stängning ta allt från tre till fyra veckor. Till balansdagens kommer du signera det slutliga låneavtalet och pengarna kommer att placeras i deposition så att du kan betala av alla dina skulder till förmån för att ha en betalning snarare än många.

Leta efter en långivare. Välj långivaren för dig.
Leta efter en långivare. Välj långivaren för dig.

Det är viktigt att komma ihåg att du inte riktigt förlorar skuld när du väljer ett lån skuldkonsolidering. Du är dock omfördela skulden för att göra det lättare för dig att betala dina skulder helt.

Om du inte äger ett hem

Om du inte äger ett hem, kommer du att finna att det är svårt att få ett lån skuldkonsolidering. I de flesta fall kommer du vill prova skuldförvaltning istället. Detta beror på att ditt hem är, oftare än inte, användas som säkerhet för din skuldkonsolidering lån. En långivare kommer inte att vilja ge dig 7470€ -22.390€ + om du inte har någon typ av säkerhet, som kan användas för att uppmuntra dig att betala tillbaka lånet.

Om du väljer ett lån skuldkonsolidering, är det viktigt att du betalar lånet precis som du kommit överens att ditt hem är säkerheten och bör du standard på lånet (upphör att göra betalningar), det finns en god chans att du kan förlora ditt hem i avskärmning. Men om du har möjlighet att göra de betalningar utan problem, kan en skuldkonsolideringslån vara otroligt bra för någon som är knä djupt i skuld.