O2i

Hur får ett hypotekslån: inteckning Information

Lär dig vad som behövs för bostadslån

En inteckning lån är det bästa sättet att den europeiska drömmen om att äga ditt eget hem. Dessutom kan det också vara ett bra sätt för fastighetsinvesterare att finansiera sina fastigheter. Oavsett vilken av dessa kategorier du tillhör, kommer stegen nedan hjälper dig att lära dig hur du får inteckning information och finansiering du behöver. Du hittar tips om bostadslån för att hjälpa dig genom processen.

  1. Ditt bolån resa måste inledas minst 3-6 månader innan du planerar att prata med långivare. Vid denna tid måste du dra alla tre av dina kreditupplysningar och alla tre av dina FICO poäng. Poängen du köper behöver komma direkt från FICO hemsida. Köpa dessa nummer från ett kreditupplysningsföretag eller annan hemsida kommer inte att göra dig mycket bra, eftersom de inte använder FICO formel för att beräkna poängen de säljer. På samma sätt bör de kreditupplysningar som du köper kommer direkt från vardera av de tre kreditupplysningsföretag, eftersom de kommer att vara mest korrekt. Detta är inte rätt tid att snåla på det rätta sättet att göra saker för att spara lite pengar.
  2. När du har dina rapporter och poäng, måste du gå igenom dem flera gånger för att avgöra din kreditvärdighet. Det är viktigt att se till att varje objekt rapporterar korrekt. Bara för att du gör / gjorde skyldig en skuld som finns med på listan betyder inte att hela posten rapporterar som det ska vara. Tänk på att kreditupplysningsföretag har en mycket hög diskrepans takt. Om det finns felaktigheter, kommer du behöva lite tid att få dem korrigerade.
  3. Härnäst kommer du vill göra en lite forskning för att se vilken typ av hypotekslån du eventuellt skulle kunna kvalificera sig för. Detta inkluderar att genomföra en sökning på Internet för att få inofficiella citat, utan att företagen för att dra din kredit rapport. Typiska frågor du kommer att ställas inkludera vad din inkomst är, hur mycket du är skyldig mot skulden varje månad, och vad din genomsnittliga FICO poäng är. Ge rättvisa och sanningsenliga svar för att få den mest exakta initiala citat att arbeta från. Även om detta är bara en uppskattning av vad du kanske kan förvänta sig, kan du fortfarande använda den för att hjälpa dig att planera under steg # 5 och # 6.
  4. När du vet vilken typ av kurs som tror, ​​kan du använda detta nummer för att bestämma vilken typ av månatlig betalning du rimligen har råd med. Denna månatliga betalningen kan då hjälpa dig att avgöra vilken typ av hem du ska leta efter, beroende på hur många år du planerar att bära lånet. Det kan också vara ett bra tillfälle att göra en lista över tillgängliga bostäder som du är intresserad
  5. Räkna ut hur mycket du behöver vid stängning och om detta är ett nummer som du har råd. Dessa kostnader kommer att omfatta mer än bara din handpenning, eftersom det kommer också att finnas många avgifter från inteckning process som kan lägga tusentals dollar på din totala. Dessutom, om du har några utestående skulder på din kredit rapport, kommer du förmodligen att behöva betala för dem på balansdagen. Det är viktigt att veta att kreditgivare och byråer insamling övervakar kreditupplysningar om gäldenärer. Många gånger kommer de att hålla fast vid din skuld förrän de ser att du söker en inteckning (baserat på hårda förfrågningar från bolåneinstitut visas på din kredit rapporter) och lägg skulden till din rapport innan stängning. Se till att du vet vilken typ av potentiella skulder kan dyka upp och att du har råd att betala dem på balansdagen.
  6. Pre-kvalificera med de företag som du är mest intresserad av att låna från att se hastigheten var att kunna erbjuda dig. Du kan använda dessa nummer för att avgöra vilket företag du i slutändan vill gå igenom. Spara även 0,25% på din ränta kan spara dig tusentals på en 30-årig hypotekslån och kan även spara 75€ + på din månatliga betalning.
  7. När du har beslutat om en långivare, kan du fylla sedan in den officiella ansökan. Eftersom du har varit i kontakt med hypotekslån officer och de vet detaljerna i din kredit och ekonomiska ställning, kommer du sannolikt att godkännas. Men behöver din ansökan fortfarande behandlas och garanterad innan erbjudandet avslutats.
  8. Utgående är din sista steget innan du får stöd för ditt hem. Vid stängning måste du skriva de sista papper med säljaren av hemmet, betala din handpenning och avslutande avgifter kostnader och har titeln hemmet lagligt överförs till dig.

Hur får ett hypotekslån: inteckning information. Ditt bolån resa måste inledas minst 3-6 månader innan du planerar att prata med långivare.
Hur får ett hypotekslån: inteckning information. Ditt bolån resa måste inledas minst 3-6 månader innan du planerar att prata med långivare.

Denna inteckning information bör hjälpa dig att förstå bostadslån. Någon gång mellan stegen # 6 och # 8, måste du göra ett slutligt beslut om hem som du vill köpa. Du måste också vara i kontakt med din fastighetsmäklare vid denna tid, så att du kan ha ett avtal slutfördes med säljaren av hemmet med den tid du har avslutat din sökning bolån. Detta gör att du kan flytta så snabbt som möjligt från att godkännas för ett lån att leva i ditt nya hem. Lycka att få bostadslån inteckning!